• Lorem ipsum

Gids voor onze skin care gift sets

25 Dec 2017
door S. Safa

De laatste paar weken hebben we een hoop nieuwe skin care gift sets aan onze site toegevoegd. Vandaag is het officieel kerstmis, en om dit te vieren hebben we een speciale kortingscode van 15% voor al onze gift sets! We weten hoe lastig het is om tussen de gift sets te kiezen. Des te meer als je een skin care fanatiekeling bent, zoals wij. Om jullie te helpen, hebben we een gids gemaakt, zodat je een gift set kan kiezen die het beste bij jouw behoeften past. Lees verder!

Hieronder staat een tabel waarin ik alle gift sets heb gecategoriseerd op basis van hun voornaamste effect op de huid. Zo krijg je hopelijker een duidelijker overzicht:

Effect Gift set

Hydrateren & Moisturizen

 

 

  • Innisfree The Green Tea Seed Serum
  • Laneige Water Sleeping Mask Sets (regular & lavender)
  • Tony Moly The Chok Chok Green Tea Watery Set
  • Tony Moly Panda's Dream Special Kit
  • Missha Super Aqua Ultra Waterful Special Gift Set I & II
  • Missha Near Skin Moist Lab Special Kit I & II

 

Voeden & Moisturizen

 

 

 

Verhelderen

 

 

 

Herstellen

 

 

 

Talg reguleren

 

 

 

Anti-aging & Revitalisatie

 

 

 

Overige

 

 

  • Laneige Vitamin Brightening Cleansing Water Special Kit

 

Voor mannen

 

 

 

 

 

 

Hydraterende & Moisturizing gift sets

Innisfree The Green Tea Seed Serum Special Set
Een vochtinbrengende, voedende skin care set met een serum, crème en face wash die allemaal vers geperste Jeju groene thee bevatten. Boordevol antioxidanten, om de huid te hydrateren en te doen opleven, en van binnenuit voor die heldere, dewy huid te zorgen.

 



Laneige Water Sleeping Mask Special (Lavender) Set
Deze set bevat drie soorten slaapmaskers die de huid intens hydrateren en de uitgedroogde huid helpen herstellen. Aan droge lippen is ook gedacht. Inclusief het Laneige Eye slaapmasker en de twee Laneige bestsellers; het Water slaapmasker en het Lip slaapmasker. Deze set is in twee varianten te verkrijgen: normaal en lavendel. Dit zijn populaire Korean skincare staples!

 

Tony Moly The Chok Chok Green Tea Watery Set
Een toner rijk aan antioxidanten, en een gezichtslotion die de huid bevochtigd en met gefermenteerde groene thee tegen milieuschade beschermt. Maakt de doffe huid dewy en helder.

 

Tony Moly Panda's Dream Special Kit
Een reisset met de Tony Moly The Chok Chok Green Tea Watery Cream, een hydraterende gel-moisturizer die is geformuleerd met 63% gefermenteerde groene thee-extract. Plus de Tony Moly Panda's Dream White Magic Cream, een verhelderende gezichtscrème verrijkt met niacinamide en bamboesap om de huid op natuurlijke wijze te verhelderen.

 


Missha Super Aqua Ultra Waterful Special Gift Set I
Een hydraterende toner en emulsie van de Missha Super Aqua Ultra Waterful line.
Deze set hydrateert de huid en herstelt de vochtbarrière, en vervaagt huidverkleuring door natuurlijk gesteente-water en baobab-extracten. Maakt je huid gezond en vitaal. Geschikt voor de normale en vette huid. 





Missha Super Aqua Ultra Waterful Special Gift Set II

Deze set bevat dezelfde producten als de vorige set, plus de Missha Super Aqua Ultra Waterful Cream. Dat is een olievrije moisturizer met een lichte textuur, die de huid hydrateert en de talgproductie gedurende de dag reguleert. Geschikt voor de normale en de vette huid. 

 



Missha Near Skin Moist Lab Special Kit I
Deze kit bevat onder andere een toner en een emulsie van de Missha Near Skin Moist Lab lijn. Beide producten zijn hypoallergeen en vochtinbrengend en geformuleerd met een unique Baby NMF-complex dat de babyhuid nabootst. Het Baby NMF-complex bestaat uit:
- Lysine en arginine om de huid te hydrateren en te bevochtigen
- Ceramide en lecithine om de beschermende vochtlaag van de huid te herstellen en te versterken
- Hyaluronzuur en collageen om de huid te hydrateren, versterken en verstevigen



Missha Near Skin Moist Lab Special Kit II
Deze set bevat dezelfde producten als de vorige set, inclusief de crème en de essence van de Near Skin Moist lijn.

 

 

Voedende & vochtinbrengende gift sets



Missha Time Revolution Nutritious Special Set I
Deze set heeft een toner en een emulsie die geformuleerd zijn met zwarte linzenboter, kamille en gewone engelwortel, die de huid voeden en de droge, vermoeide huid bevochtigen. Geeft een gezonde glow aan de huid. 

 

Missha Time Revolution Nutritious Special Set II
Deze set heeft dezelfde producten als de vorige set, maar ook de crème en de essence van de Time Revolution Nutritious-lijn.




Missha Yei Hyun Special Set
Deze set bevat een toner, een emulsie, en een gezichtscrème van de Missha Yei Hyun Nutritious-lijn. Deze oriëntaalse productlijn egaliseert de ruwe huid en bevochtigt de huid met Japanse zwarte den-extract. 

 

 

Verhelderende gift sets


Tony Moly The Hayan Cherry Blossom Whitening Set
Een verhelderende set met een toner en een gezichtslotion die de huidteint egaliseert en doet oplichten. Met pure kersenbloem-extract in plaats van water. 

 



Missha Time Revolution White Cure Special Gift Set I
Een toner en emulsie met sneeuwlotus en witte truffel-extracten die de doffe huid verhelderen en van intense hydratatie voorzien. Ze verbeteren de opname van de volgende producten in je huidverzorgingsroutine, zodat je het maximale uit je verzorging haalt. Voor een heldere, stralende huid. 



Missha Time Revolution White Cure Special Gift Set II

Deze set bevat dezelfde producten als de vorige set, inclusief de crème en de essence van de corresponderende huidverzorgingslijn.




Missha Yu Ryeo Whitening Special Set II
Missha's Yu Ryeou-producten maken deel uit van een verblekende huidverzorgingslijn. De set bevat een vochtinbrengende, verblekende toner met oriëntaalse kruiden om de textuur van de huid glad en zuiver te maken. De emulsie helpt met het op peil houden van een gezonde, heldere huidconditie. Een plantaardige verhelderende crème die de huid verheldert en doet stralen, en een blekende essence.

 

 

Herstellende gift sets 



Missha Time Revolution Best Seller Special Set
Een bijzondere set met de bestsellers van Missha; de Time Revolution The First Treatment Essence Intensive Moist en de Time Revolution Night Repair Science Activator Ampoule, allebei in zowel full size als reisformaat. Een essence en ampoule die perfect bij elkaar passen. Bevatten beide hoge concentraties gefermenteerd gist-extract of de huidtextuur te verfijnen, de huid te verhelderen, en in een kwestie van weken de huid geweldig te hydrateren en te herstellen.




Missha Super Aqua Cell Renew Snail Special Gift Set II
Een speciale gift set met een toner, een moisturizer, en een crème van de Missha Super Aqua Cell Renew Snail lijn. Deze productlijn bevat hoge concentraties slakkenslijm om de beschadigde huid te beschermen en toekomstige schade voor te zijn.




Laneige Water Sleeping Mask Special (Lavender) Set
Deze set bevat drie soorten slaapmaskers die de huid intens hydrateren en de uitgedroogde huid van vocht voorzien. Ook aan droge lippen is gedacht. Inclusief de Laneige Eye Sleeping mask en de twee bestsellers van Laneige; de Water sleeping mask en de Lip sleeping mask. Deze set komt in twee varianten: normaal en lavendel. (Deze set is herstellend en vochtinbrengend, daarom wordt hij twee keer genoemd.)

 

 

Talgregulerende gift sets



Missha Black Ghassoul Pore Care Set
Een driestaps-huidverzorgingskit die de poriën diep reinigt en verkleint. Met een wash-off kleimasker dat overtollig talg absorbeert, vuil verwijdert en slappe poriën verstevigt. Een Peel Off Nose Pack tegen mee-eters en witkoppen, en een Cleansing bar om poriën te reinigen en vuil te verwijderen. 

 



Missha Super Aqua Oil Clear Special Gift Set

Een full size toner een reisformaat toner en emulsie die de huid hydrateren en de zichtbaarheid van poriën minimaliseren. De talgproductie wordt gereguleerd. Met toverhazelaar, tea tree en zeewier. Aangeraden voor de normale tot vette huid. 

 

 

Anti-aging & Revitalisatie gift sets

 

Missha Cho Gong Jin Special Set I
Missha's Cho Gong Kin-producten maken deel uit van een oriëntaalse, anti-aging kruidenlijn die speciaal is ontwikkeld om de tekenen van huidveroudering aan te pakken en de huid te laten oplichten. Bevat een toner en een emulsie met een kruidencomplex om de huid te voeden en de vermoeide huid nieuw elan te geven.




Missha Cho Gong Jin Special Set II
Deze set bevat dezelfde producten als de vorige set, plus een crème en essence van de Missha Cho Gong Jin-lijn. Beide helpen de huid te beschermen tegen de tekenen van huidveroudering, en verhelderen en bevochtigen de huid. 


Missha Geum Sul Skin Care Set I
Een toner en emulsie van de Missha Geum Sul Wrinkle Care & Whitening-lijn. De kruidige oriëntaalse toner en emulsie voeden de huid, bevorderen elasticiteit en bevochtigen de huid. De huidtextuur wordt verfijnd. Voor een veerkrachtige, soepele huid.

 


Missha Time Revolution Vitality Special Set I
De set bevat een toner en een emulsie die de huid op milde wijze revitaliseren en bevochtigen en de vermoeide, ruwe huid hydrateren en verzachten.




Missha Time Revolution Vitality Special Set II

Deze set bevat dezelfde producten als de vorige set, plus de Missha Time Revolution Vitality Cream en Serum.

  

Miscellaneous Gift sets




Laneige Vitamin Brightening Cleansing Water Special Kit
Deze set bevat een full size en een reisformaat van de Laneige Vitamin Brightening Cleansing Water. Het milde micellaire water verwijdert make-up zonder de huid uit te drogen en bevat een mix van antioxidanten vitamine B, C en superbes-extracten, allemaal om overuren te draaien voor jouw huid en de huid te verhelderen en te beschermen. De set bevat ook veertig stuks van de Laneige Vitamin Brightening Cleansing Cotton pads om samen met de cleansing water te gebruiken. 

 

 

Gift sets voor mannen




Tony Moly Uni De Homme Moisture Skin Care Set
De skincare gift set voor mannen bevat een hydraterende toner en een moisturizing gezichtslotion om de huid te verzachten en glad te maken, plus chlorella-alg en diepzeewater.

 


Missha For Men Be Manner 3-Step Set

Een lichaamsverzorgings-set voor mannen die uit drie stappen bestaat. Inclusief een douchegel, een body spray en een roll on parfum.

 


Missha For Men Extreme Renew Special Gift Set 
Deze skin care set voor mannen bevat een herstellende moisturizer die de talgproductie in balans brengt en de ruwe mannenhuid opklaart, plus een herstellende lotion die de huid verheldert en corrigeert en tegen UV-straling beschermt met SPF15.

 


Missha For Men Sebum Breaker Special Gift Set 
Een skin care set voor mannen. De set bevat een reinigende foam, een toner en een emulsie die de huid kalmeren en overmatige talgproductie onder controle houden.


Hopelijk heeft deze post je geholpen met het kiezen van een gift set, voor jezelf, of voor iemand waar je van houdt. Fijne kerstdagen en de beste wensen voor 2018!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter