• Lorem ipsum

Bij Little Wonderland kunt u maar liefst op 16 verschillende manieren afrekenen. Zie hieronder de hele lijst van betaalmethodes inclusief de eventuele kosten.

Betaalmethoden Kosten
 iDeal Gratis
 Bancontact / Mister Cash Gratis
 SOFORT Banking Gratis
 MasterCard Gratis
 Visa Gratis
 ApplePay Gratis
 Belfius Gratis
 KBC Gratis
 Bankoverschrijving Gratis
 Giropay Gratis
 EPS Gratis
 Paypal Gratis
 Klarna $0,29
 American Express 2%
 VVV Giftcard 4%

 

Klarna? Achteraf betalen voor consumenten.
Klarna voert voor Little Wonderland het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via Klarna ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan Klarna. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Heb je vragen of ben je op zoek naar verdere informatie over achteraf betalen met Klarna? Neem dan een kijkje op hun website: https://www.klarna.com/nl/klantenservice/ 


Paypal

De verwerkingstijd van Paypal kan variëren van 1 tot 10 werkdagen afhankelijk van de instellingen van jouw Paypal account. Redenen die kunnen zorgen voor een langere verwerkingstijd zijn als volgt:

  • Een eerste betaling via een nieuw Paypal account
  • Niet genoeg of geen saldo beschikbaar

Let op   Als er niet genoeg saldo beschikbaar is, wordt het bedrag van de gekoppelde bankrekening / creditcard afgeschreven. De verwerking hiervan kan een aantal dagen in beslag nemen doordat het langer onderweg is naar de webshop. Wil je er van verzekerd zijn dat de betaling in één keer goed gaat, raden we je aan om vooraf geld op je Paypal rekening te zetten.