• Lorem ipsum

Peripera

Toon:
Geen producten gevonden...
Peripera

Iedereen kan wel wat kleur in het leven gebruiken! Al 23 jaar staat Peripera bekend om haar kleurrijke make-up assortiment voor lippen, ogen en nagels. Met de vrolijke kleuren van Peripera laat jij iedereen om je heen stralen. De verpakkingen van Peripera zijn net zo vrolijk als de kleurtjes zelf en geven je een glimlach elke keer dat je ernaar kijkt. Zo begin je elke dag met een goed gevoel!

Peripera Ink Velvet

Voor vele een favoriet: de Ink Velvet lip tint lijn. De zachte textuur van de lip tint wordt gemakkelijk aangebracht en blijf langer dan 6 uur zitten, zonder tussendoor bijwerken! Naast de ruime keuze aan kleuren laat de tint je lippen fluweelzacht aanvoelen en droogt deze niet uit. Weet jij al voor welke kleur je gaat?

Heb jij ooit al eens een gradiënt lip tint geprobeerd? Dit is wanneer de binnenkant van je lippen meer kleur hebben dan aan de randen. Deze stijl van lip tint aanbrengen is erg populair onder K-pop sterren, en het is zeer gemakkelijk! Breng 1 druppel Ink Velvet aan op het midden van je onderlip, druk je lippen samen zodat er ook wat lip tint op je bovenlip zit. Gebruik nu een wattenstaafje om de lip tint naar de hoeken van je mond te verdelen, en zorg dat er niet te veel naar de randen gaat. Even de lippen op elkaar, en je bent klaar!

Peripera make-up kopen

Ook benieuwd geworden naar de Ink Velvet lip tinten van Peripera? Bestel deze dan meteen bij Little Wonderland. Bestel je op werkdagen voor 20:00 uur, dan heb je het morgen nog in huis! Bij elke bestelling ontvang je gratis samples, en boven de €50,- ontvang je ook nog eens een gratis sheetmasker.