• Lorem ipsum
FAQ
Bestelling
Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?

Binnen enkele minuten na het voltooien van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail in uw mailbox. Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer dan of deze per ongeluk in uw spam box terecht is gekomen. Mocht u daar geen bevestigingsmail aantreffen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

Houdbaarheidsdatum
Mijn producten lijken overdatum te zijn, wat nu?

In Korea hebben ze productiedatum en vervaldatum, dat is te zien aan de 2 Koreaanse karakter:

제조 = Productiedatum
까지 = Vervaldatum

Ook beginnen ze het getal eerst met Jaar / Maand / Dag in plaats van Dag / Maand / Jaar

Mochten uw producten toch over datum blijken te zijn, neem dan a.u.b. zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Klachten
Heeft u een klacht?

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@littlewonderland.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Verzenden en Retourneren
Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Ja dat kan zeker, na het afronden van uw bestelling kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Ophaaladres:

Bruningweg 23
6827 BM  Arnhem

 

Kan ik product retourneren of ruilen?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@littlewonderland.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren uit België of Duitsland, stuur ons dan een e-mail met uw contactgegevens naar info@littlewonderland.nl. Wij helpen u graag verder.

Contact informatie
Neem contact op
Verstuur
*Verplichte velden