• Lorem ipsum

Huidtypen

Het is belangrijk om de juiste producten te gebruiken die zijn afgestemd op jouw huidtype. We onderscheiden de normale huid, de droge huid, de gecombineerde huid, de vette huid en de gevoelige huid.

Huidtypen

Bij Little Wonderland hebben we de beste huidverzorging voor jou, ongeacht welk huidtype je hebt. Het is belangrijk om de juiste producten te gebruiken die zijn afgestemd op jouw huidtype. Zo weet je zeker dat je de beste resultaten krijgt. We onderscheiden de normale huid, de droge huid, de gecombineerde huid, de vette huid en de gevoelige huid. De rijpere huid is niet echt een huidtype, maar heeft ook aparte verzorging nodig.

Droge huid: de oorzaak

Wist je dat bij maar liefst 25% van de mensen een droge huid voorkomt? Een droge huid maakt weinig talg aan. De droge huid kan snel geïrriteerd aanvoelen en heeft vaak een imbalans in de huidbarrière, waardoor deze strak en oncomfortabel aanvoelt. Bij een droge huid is een goede moisturizer een echte life saver. Zoek je nieuwe favoriete crème voor jouw huidtype in ons grote assortiment!

Gevoelige huid in het gezicht

Een ander veel voorkomend huidtype is de gevoelige huid. Een gevoelige huid is vatbaar voor externe factoren zoals bepaalde ingrediënten in cosmetica, en ook voor weersomstandigheden. Kies voor hoogwaardige skincare zonder schadelijke of irriterende stoffen om optimaal voor de gevoelige gezichtshuid te zorgen. Little Wonderland helpt jou op weg met advies. Neem contact op met ons klantenserviceteam en kies je nieuwe musthave!

Skincare voor alle huidtypen bij Little Wonderland

Korean skincare shoppen bij Little Wonderland heeft veel voordelen. Zo hebben wij alle topmerken zoals NeogenHolika Holika en Etude House. Orders geplaatst voor 22:00 worden dezelfde dag nog verzonden. Zo kan je zeer snel van je skincare goodies genieten! Naast supersnelle verzending bieden wij ook gratis verzending boven €35 en krijg je boven €40 een gratis sheet masker van ons. Hoe leuk kan shoppen bij Little Wonderland zijn?!