• Lorem ipsum

Speciale Verzorging

In deze collectie vind je producten die op deze situaties zijn afgestemd, zoals huidverzorging die veilig is tijdens de zwangerschap of producten die gebruikt worden binnen een spa-setting. 

Speciale Verzorging

Little Wonderland biedt naast reguliere huidverzorging ook een collectie specifieke huidverzorging. Soms is er een bepaalde situatie die roept om passende producten, en zijn er andere kenmerken die je van je huidverzorging verwacht. Geen zorgen, want in deze collectie vind je producten die op deze situaties zijn afgestemd, zoals huidverzorging die veilig is tijdens de zwangerschap of producten die gebruikt worden binnen een spa-setting. 

Huidproblemen tijdens de zwangerschap

De zwangerschap is een spannende tijd waarin veel verandert. Niet alleen in je leven, maar ook wat je huid aangaat. In deze bijzondere periode kun je last krijgen van tijdelijke huidproblemen die beïnvloed worden door hormonale schommelingen. De huid kan gevoeliger worden en je kunt last krijgen van pigmentvlekken. Dan kan het lastig zijn om geschikte producten te vinden om de huid te verhelderen en andere huidproblemen te verzorgen en te verminderen. In de collectie Zwangerschap veilig vind je allerlei huidverzorging die compleet veilig is om te gebruiken tijdens de zwangerschap. Bijvoorbeeld verhelderende serums met veilige, milde alternatieven zoals Zoethout, en een breed assortiment aan kalmerende moisturizers die mild en veilig zijn voor de zwangere huid en zelfs voor babies! Ze zijn zorgvuldig geselecteerd door ons team, zodat jij met een gerust hart voor je huid kunt zorgen tijdens je zwangerschap.

Home spa producten bij Little Wonderland

Ook op het gebied van home spa producten kun je bij ons terecht. Soms wil je thuis huidverzorging gebruiken die nét dat beetje extra heeft. Dan is onze home spa collectie een uitkomst. In deze collectie vind je producten van uitzonderlijk hoge professionele kwaliteit die je ook in huidklinieken vindt. Een voorbeeld is het spa merk Troiareuke, een Koreaans merk dat in Korea in huidklinieken wordt toegepast. Je kunt deze professionele producten dus ook thuis gebruiken!

Speciale verzorging bij Little Wonderland

Speciale verzorging voor je huid shoppen bij Little Wonderland heeft veel voordelen. Zo hebben wij alle topmerken zoals NeogenHolika Holika en Etude House. Orders geplaatst voor 22:00 worden dezelfde dag nog verzonden. Zo kan je zeer snel van je skincare goodies genieten! Naast supersnelle verzending bieden wij ook gratis verzending boven €35 en krijg je boven €40 een gratis sheet masker van ons. Hoe leuk kan shoppen bij Little Wonderland zijn?!