• Lorem ipsum

Shiseido

SHISEIDO werd opgericht in Tokyo in 1872, en is een iconisch luxemerk dat de elegantie en de schoonheid van Japan vertegenwoordigt. SHISEIDO biedt wereldwijd, in meer dan 88 landen, een uitgebreide selectie aan hoogwaardige cosmetica en huidverzorging aan. Je uiterlijke schoonheid komt tot bloei, en je hervindt nieuwe kracht, zelfvertrouwen en vitaliteit. De schoonheid van buiten is de vonk voor je schoonheid van binnen. 

Lees meer
Geen producten gevonden...

Het westen en het oosten

De oorsprong van SHISEIDO ligt in Ginza, het artistieke en culturele district van Tokyo. “Shi Sei” betekent “waar alles wordt geboren” en “Do” betekent “huis van”. Arinobu Fukuhara begon hier de allereerste op het westen geïnspireerde apotheek. Fukuhara liet zich inspireren door het Chinese gezegde ‘Prijs de deugden van de Aarde, waar alles en iedereen wordt geboren”. Shiseido legt zich erop toe om producten de ontwikkelen die beauty-innovatie combineren met het beste van Westerse wetenschap en Oosterse wijsheid. 

SHISEIDO bij Little Wonderland

Benieuwd naar de producten van SHISEIDO? Bestel voor 22:00, en we sturen het pakketje nog dezelfde dag naar je toe. Voor bestellingen boven de 40 euro krijg je een cadeau.