• Lorem ipsum

SRB

Gestabiliseerde rijstzemelen of SRB zijn een van de laatste innovaties in de wereld van de K-Beauty! Beauty gurus zweren erbij en beroemdheden lopen ermee weg. Het merk achter dit ingrediënt, SRB, is vernoemd naar dit revolutionaire bestanddeel, Stabilized Rice Bran. Zij hebben de geliefde SRB Enzyme Powder Wash ontwikkeld.

Lees meer
€24,99
tijdelijk uitverkocht
Een hydraterende, enzym-poederreiniger met rijstzemelen om de gevoelige huid mild te reinigen Lees meer
Voor 22:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Tijdelijk uitverkocht
SRB Stabilized Rice Bran Enzyme Powder Wash
Toegevoegd aan winkelwagen
SRB
Stabilized Rice Bran Enzyme Powder Wash
Een hydraterende, enzym-poederreiniger met rijstzemelen om de gevoelige huid mild te reinigen
€24,99

Beste reiniger voor de gevoelige huid

Rijst is niet alleen lekker om eten, het is ook erg voedzaam. SRB (gestabiliseerde rijstzemelen) bevat meer dan 50 natuurljke antioxidanten, zoals GABA, lycopeen en cartenoïde, en essentiële enzymen zoals foliumzuur en vitamine B, waardoor de huid niet alleen diep en mild wordt gereinigd, maar onrustige, rode huid wordt gekalmeerd. 

SRB Enzyme Powder Wash

Op rijst gebaseerde huidverzorgingsformules worden al langer gebruikt. Koreaanse hofdames gebruikten vroeger zelfs rijstwater om hun huid te reinigen. Het gebruik van gestabiliseerde rijstzemelen is echter een nieuwe ontwikkeling, omdat dit ingrediënt veel minder vatbaar is voor degeneratie, waardoor de rijke voedingsstoffen van rijst veel beter worden behouden. Voorheen was de kwaliteit van rijstzemelen te instabiel om op effectieve wijze in huidverzorging te worden verwerkt. De mineralen en vitaminen in de speciale samenstelling in de SRB Enzyme Powder Wash verwijderen overtollig talg, beschermen de huid, en zorgen voor een heldere, egale teint.

SRB kopen bij Little Wonderland

Ben je al benieuwd geworden naar de voordelen van de SRB Enzyme Powder Wash? Bestel vóór 22:00 op werkdagen, en we sturen je pakketje nog dezelfde dag naar je toe. Voor orders boven de 40 euro krijg je van ons een sheet mask cadeau. 

 

Onze topmerken:  Beauty of Joseon | Cosrx | Anua | Purito | Klairs