• Lorem ipsum

Unicharm

€5,99
op voorraad
In zijde gewikkeld zodat ze nooit pluis achterlaten. Lees meer
Voor 20:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Unicharm
Silcot Velvet Touch Cotton
In zijde gewikkeld zodat ze nooit pluis achterlaten.
€5,99
Unicharm

Unicharm ontwikkelt producten om het dagelijks leven comfortabeler te maken. Ze produceren onder meer hygiënische verzorgingsproducten zoals wattenschijfjes, tissues en feminiene hygiëneproducten. De producten van Unicharm bieden comfort en zorg in alle levensfasen, en vergemakkelijken de persoonlijke verzorging.

Unicharm Silcot Velvet Touch

De Silcot-productlijn voor persoonlijke verzorgingsproducten van Unicharm, waaronder de befaamde wattenschijfjes, worden wereldwijd bewonderd en zijn al meer dan dertig jaar ontzettend populair. De Silcot Velvet Touch Cotton-wattenschijfjes van Silcot hebben een bijzondere textuur en structuur, waardoor ze erg geschikt zijn voor de gevoelige huid, die door te ruwe wattenschijfjes last zou kunnen krijgen van irritaties, roodheid en zelfs contact dermatitis.
De Sponge Touch Moisturizing Cotton wattenschijfjes van Silcot zijn gemaakt van Uruuru-katoen, en optimaal voor het via wattenschijfjes aanbrengen van je toner, serum of essence, omdat ze anders gebruikelijke wattenschijfjes veel minder product absorberen.

Unicharm Silcot Sponge Touch bij Little Wonderland

Bestel de bijzondere producten van Unicharm vóor 20:00 op weekdagen, en we sturen je pakket nog dezelfde dag naar je toe, altijd met de leukste samples. Besteed je meer dan 40 euro, dan krijg je van ons een sheet masker cadeau.