• Lorem ipsum

Unicharm

Unicharm ontwikkelt producten om het dagelijks leven comfortabeler te maken. Ze produceren onder meer hygiënische verzorgingsproducten zoals wattenschijfjes, tissues en feminiene hygiëneproducten. De producten van Unicharm bieden comfort en zorg in alle levensfasen, en vergemakkelijken de persoonlijke verzorging.

Lees meer
€6,99
tijdelijk uitverkocht
De Silcot Sponge Touch Moisturizing Cotton wattenschijven zijn al jaren #1 op Japan’s grootste cosmetica site. Gewone, traditionele wattenschijven absorberen tot wel 90% van lotions die je gebruikt. Daartegenover zijn de Silcot Sponge Touch Moisturizing C Lees meer
Voor 22:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Tijdelijk uitverkocht
Unicharm Silcot Sponge Touch Moisturizing Cotton (Uruuru Cotton)
Toegevoegd aan winkelwagen
Unicharm
Silcot Sponge Touch Moisturizing Cotton (Uruuru Cotton)
De Silcot Sponge Touch Moisturizing Cotton wattenschijven zijn al jaren #1 op Japan’s grootste cosmetica site. Gewone, traditionele wattenschijven absorberen tot wel 90% van lotions die je gebruikt. Daartegenover zijn de Silcot Sponge Touch Moisturizing C
€6,99

Unicharm Silcot Velvet Touch

De Silcot-productlijn voor persoonlijke verzorgingsproducten van Unicharm, waaronder de befaamde wattenschijfjes, worden wereldwijd bewonderd en zijn al meer dan dertig jaar ontzettend populair. De Silcot Velvet Touch Cotton-wattenschijfjes van Silcot hebben een bijzondere textuur en structuur, waardoor ze erg geschikt zijn voor de gevoelige huid, die door te ruwe wattenschijfjes last zou kunnen krijgen van irritaties, roodheid en zelfs contact dermatitis.
De Sponge Touch Moisturizing Cotton wattenschijfjes van Silcot zijn gemaakt van Uruuru-katoen, en optimaal voor het via wattenschijfjes aanbrengen van je toner, serum of essence, omdat ze anders gebruikelijke wattenschijfjes veel minder product absorberen.

Unicharm Silcot Sponge Touch bij Little Wonderland

Bestel de bijzondere producten van Unicharm vóor 20:00 op weekdagen, en we sturen je pakket nog dezelfde dag naar je toe, altijd met de leukste samples. Besteed je meer dan 40 euro, dan krijg je van ons een sheet masker cadeau.