• Lorem ipsum

Wenkbrauwen

€11,99€9,59
tijdelijk uitverkocht
Helpt bij het creëren van perfecte, natuurlijk uitziende wenkbrauwen Lees meer
Tijdelijk uitverkocht
Holika Holika Wonder Drawing Eye Brow Kit
Holika Holika
Wonder Drawing Eye Brow Kit
Helpt bij het creëren van perfecte, natuurlijk uitziende wenkbrauwen
€11,99€9,59
€9,99€7,99
op voorraad
Een wenkbrauw-pen die de hele dag goed blijft zitten. Lees meer
Holika Holika
Wonder Drawing 24hr Auto Eyebrow
Een wenkbrauw-pen die de hele dag goed blijft zitten.
€9,99€7,99
Wenkbrauwen

Little Wonderland verkoopt niet alleen zeer veel Korean skincare, maar ook als het op je wenkbrauwen aankomt zit je bij ons goed. Of je nou een wenkbrauw gel zoekt, een wenkbrauw pen om meer definitie te geven of beauty tools om te helpen bij het wenkbrauwen epileren; bij ons vind je alles om dit belangrijke onderdeel van je beauty routine zo goed mogelijk uit te voeren.

Wenkbrauw pen kopen

Vroeger waren dunne wenkbrauwen helemaal hip. Tegenwoordig geven veel vrouwen de voorkeur aan een wat vollere look. Maar het is altijd goed om naar de vorm van je gezicht te kijken bij het kiezen van de vorm van je wenkbrauwen. Een bepaalde vorm past namelijk beter bij een bepaald gezicht, en kan je gelaatstrekken echt beter uit laten komen. Met een wenkbrauw pen kun je de intensiteit van je wenkbrauwen vergroten, ook als je van nature niet bedeeld bent met volle brows. Een wenkbrauw gel zorgt ervoor dat je wenkbrauwhaartjes mooi op hun plek blijven.

Onder andere Etude House, Holika Holika en A’pieu verkopen geweldige tools om je wenkbrauwen in shape te krijgen. A’pieu heeft zelfs een uniek product gelanceerd wat werkt als een soort mascara voor je wenkbrauwen!

Het beste wenkbrauw potlood?

Een wenkbrauw potlood is een klassieke beauty tool om je wenkbrauwen mee aan te zetten. Om de beste vorm voor jouw gezicht te bepalen, houd je rekening met een aantal zaken. Let goed op waar je wenkbrauw moet beginnen. Dit kan je met een potlood vaststellen. Hou het potlood langs je neusvleugel in een verticale lijn. Meestal is dat de plek waar je wenkbrauw moet beginnen om natuurlijk te ogen. Houd het potlood diagonaal over je iris om vast te stellen waar het hoogste punt van de wenkbrauw zit. En je buitenste ooghoek is handig om vast te stellen waar je wenkbrauw eindigt.

Wenkbrauw gel kopen bij Little Wonderland

Wil jij ook de perfecte wenkbrauwen om je gezicht te omlijsten? Bestel dan nu jouw wenkbrauw producten bij Little Wonderland voor 22:00 uur en wij verzenden jouw bestelling dezelfde dag nog! En wanneer je meer dan €40 besteedt aan onze producten en/of accessoires krijg je een sheet mask van ons cadeau! Spaar voor Wonder Points bij elke besteding en krijg kortingsvouchers voor je volgende bestellingen!