• Lorem ipsum

Dewytree

Geen producten gevonden...
Dewytree

DEWYTREE gelooft in de zelfhelende kracht van de huid. Het focus van dit merk ligt dan ook op het ondersteunen van de natuurlijke kracht van je huid. Ze creëeren een harmonie tussen natuur en wetenschap, verfijnen op delicate wijze de krachtige middelen die de natuur te bieden heeft, en ontwikkelen deze ingrediënten tot innovatieve formules.

Dewy huid door Dewytree

Een typisch voorbeeld van deze strategie is de campagne van Dewytree waarin ze producten met een licht zure pH-waarde ontwikkelden, speciaal om de huidbarrière te versterken en optimaal te laten functioneren, geheel volgens de laatste inzichten over het belang van het ondersteunen van de natuurlijke vermogens van je huid. Zo wordt de huid op een natuurlijke, gezonde manier stralend, gezond en dewy. 

Dewytree kopen bij Little Wonderland

De skin care van Dewytree is de laatste jaren aan een grote opmars bezig, en is inmiddels verkrijgbaar in China, Spanje en Thailand. We zijn er trots op dat we ook producten van Dewytree in ons assortiment hebben. Bestel vóor 20:00, en wij verzenden het nog dezelfde dag. Als je bestelling meer is dan 40 euro, geven we je een sheet masker cadeau.