• Lorem ipsum

Specifieke Huidverzorging

Specifieke huidverzorging is huidverzorging die zich richt op bepaalde huidtypes en/of huidproblemen.

Specifieke Huidverzorging

Little Wonderland heeft een breed aanbod aan specifieke huidverzorging. Met specifieke huidverzorging wordt bedoeld, huidverzorging die zich richt op bepaalde huidtypes en/of huidproblemen. Zo kan iedere unieke huid een gepersonaliseerde skincare routine ontwikkelen die ideaal is afgestemd op jouw behoeften.

Gevoelige huid in het gezicht?

Heb je een gevoelige gezichtshuid? Producten die rekening houden met gevoeligheid zijn dan erg belangrijk. Bepaalde bestanddelen zoals essentiële oliën kunnen een reactie uitlokken. Purito Daily Go-To Sunscreen is een hypoallergene zonnebrandcrème die je huid zeer betrouwbaar beschermt tegen UVA/UVB en de huid niet irriteert. De formule is ook nog eens veganistisch. 

Specifieke huidverzorging bij Little Wonderland

Little Wonderland helpt jou om je ideale huidverzorgingsroutine vast te stellen. Zo kun je het perfecte resultaat bereiken! We hebben toners, serums en maskers voor elk doel wat je maar kunt bedenken. Een serum met antioxidanten is bijvoorbeeld een geweldig middel tegen vroegtijdige huidveroudering. En een toner met hydraterende stoffen kan de gevoelige, droge huid enorm helpen. Heb je last van acne of hardnekkige mee-eters? Misschien is een exfoliant precies wat jij nodig hebt. 

Specifieke huidverzorging kopen 

Ben jij op zoek naar specifieke huidverzorging? Bij Little Wonderland zit je goed, want wij hebben alles op het gebied van Korean Skincare, van topmerken zoals Klairs, Neogen en Etude House. Shoppen bij Little Wonderland heeft meer voordelen. Bestel voor 22:00 en wij versturen je pakketje dezelfde dag nog. Spaar Wonder Points en ontvang de leukste kortingsvouchers om op toekomstige bestellingen toe te passen.