• Lorem ipsum

De missie van Little Wonderland

Geweldige skincare is voor iedereen: of je nou man, vrouw, jong of oud bent. Met de juiste producten, een routine en een beetje geduld kan praktisch iedereen een glowy, gezonde huid krijgen. Perfectie is hierbij niet het einddoel, maar wél dat je vooruitgang boekt en een verschil merkt in hoe je huid voelt en eruitziet. Als het aan ons ligt is effectieve huidverzorging geen luxe, maar iets waar iedereen van kan genieten!

Het vinden van de juiste producten kan een hele uitdaging zijn. Mythes en misinformatie over goede huidverzorging maken dit alleen maar lastiger. Als je last hebt van acne en agressieve producten gebruikt, kan je huid vetter én vochtarm worden. Het resultaat? Meer acne, meer talg, en meer irritatie. We willen mensen de tools geven om op de beste manier voor hun huid te leren zorgen, zodat ze producten leren kennen die ze met liefde elke dag gebruiken.

 

CEO Yin Little Wonderland

De reis van Yin, oprichter van LW

“Sinds de middelbare school heb ik erg last van cystische acne. Ik probeerde conventionele anti-acne producten van de drogist, maar die waren te agressief voor mijn vette, gevoelige huid. Ik wilde zó graag een gezonde huid dat ik alles probeerde: dure Westerse huidverzorgingsproducten, de huisarts en zelfs medisch advies van dermatologen. Maar niks hielp en mijn huid bleef rood, ontstoken en onzuiver. Soms wilde ik de hoop bijna opgeven, maar toen leerde ik Koreaanse huidverzorging kennen! Er ging een wereld voor me open. 

Met Korean skincare had ik een ruime keus uit producten die mijn acne verminderden, maar tegelijkertijd ook heel mild en verzorgend waren voor mijn huid. Ik raakte gefascineerd door de wereld van Korean skincare en wilde alles weten wat erover te weten viel! Inmiddels is het uitgegroeid tot een ware passie. Little Wonderland is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen toegang moet krijgen tot geweldige (Koreaanse) huidverzorging. Ik wil niet dat anderen mee hoeven te maken wat ik heb doorstaan met mijn huid. Vandaar dat ik het tot mijn doel heb gemaakt om goede huidverzorgingsproducten makkelijk toegankelijk te maken voor iedereen. Een goed verzorgde huid levert zoveel op, het is echt een waardevolle investering waar je jarenlang van geniet.

Voor Little Wonderland bestond kon je in Europa nog nauwelijks Koreaanse huidproducten krijgen. Als je het vergelijkt met Azië, wordt er in het Westen weinig aandacht besteed aan het belang van huidverzorging. Er begint verandering in te komen, maar we zijn er nog lang niet. Little Wonderland wil mensen de kennis en begeleiding geven om het allerbeste uit hun huid te halen.” 

 


 

Onze filosofie voorbeeld afbeelding Waarde van kennis handen foto
   

Onze filosofie

Je huid is je grootste orgaan! Huidproblemen kunnen dus een enorme impact hebben. Wij geloven dat je beter kunt voorkomen dan genezen. Wat je huidtype ook is, iedereen heeft baat bij preventieve verzorging gericht op de langere termijn. Dus niet wachten tot huidproblemen zich voordoen, maar een goede routine volgen die voorkomt dat ze überhaupt ontstaan. Zo blijft je huid het langst stralend en gezond.

 

De waarde van kennis

Skincare is een kwestie van maatwerk. Het is dan ook belangrijk om producten te kiezen die zijn afgestemd op jouw unieke huid. Onze uitgebreide, complete collectie bevat bekende en minder bekende merken, zodat jij zeker weet dat jouw Holy Grail er tussen zit. Op dit moment hebben wij de grootste keus aan K-beauty in Europa, maar in de toekomst zul je ook de beste Westerse skincare merken in onze store vinden. Wij bieden niet alleen gehypte producten, want skincare is geen hype.

Wij zijn niet alleen liefhebbers van huidverzorging, maar ook experts op dit gebied! Onze gepassioneerde klantenservice bestaat uit schoonheidsspecialisten en professionals die midden in alle ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging staan. Of je nou bepaalde ingrediënten wilt mijden, of op zoek bent naar een op maat gemaakte skincare routine: ons team staat met liefde voor je klaar.

 

Skin positivity Voorbeeld met vrouw Community afbeelding badjas vrouw
   

Skin positivity

Sta je er wel eens bij stil wat jouw huid allemaal kan? Skin is awesome! We willen dat iedereen zijn of haar huid omarmt. Laten we niet vergeten dat we allemaal maar mensen zijn. Er is niet zoiets als een ‘perfecte huid’.

De gesprekken die we voeren rondom acne of huidveroudering moeten bemoedigend en positief zijn. Bij LW willen we samen met jou een stap in de goede richting doen. Zodat mensen in alle kleuren, soorten en maten zich letterlijk lekker in hun vel voelen.

 

Community (Klassroom)

Onze gloednieuwe LW Beauty Community is ontwikkeld als een plek waar klanten zich kunnen verbinden en elkaar kunnen helpen. Het is een laagdrempelige, veilige omgeving waar je ervaringen en inzichten op het gebied van huidverzorging kunt delen. Heb je een geweldig product of ingrediënt ontdekt of wil je gewoon een grappige skincare meme delen? Dat kan hier allemaal!

We vinden het belangrijk dat onze klanten met elkaar in contact kunnen komen; de community is een extra service van ons en heeft geen commercieel doel. Ook houden we de lijntjes met onze klanten graag kort. Zo zorgen we dat onze content op de LW Blog en op Instagram aansluit op wat er écht speelt, en creëeren we een levendig platform waar volop ruimte is voor input van klanten. Iedereen is welkom!

 

Little Wonderland, Peppelenbos 12, 6662 WB, Elst | KvK 85108189 | BTW nr NL863511922B01