• Lorem ipsum

De 10 Beste Toners voor je Gezicht 2023

16 Jun 2023
door Marta N.

In deze blogpost duiken we in de wereld van Koreaanse toners en hun enorme voordelen. Gezicht toners zijn een essentiële stap in elke skincare routine en bieden hydratatie, balans en voorbereiding op de volgende skincare stappen. Step up your skincare game met deze 10 Koreaanse toners.

Toner Gezicht

Simpel gezegd is een toner een vloeistof op waterbasis die je aanbrengt na het reinigen van je gezicht. Ze dienen als een verfrissende scheut hydratatie, terwijl ze ook werken om de pH-waarde van de huid in evenwicht te brengen, resterende onzuiverheden te verwijderen en poriën te verkleinen. Koreaanse toners, bekend om hun innovatieve formules, zitten bomvol voedingsstoffen en hydratatie, zodat je huid stevig en gezond aanvoelt. Met hun zachte maar krachtige ingrediënten, zoals natuurlijke extracten en unieke blends, pakken Koreaanse toners verschillende huidproblemen aan en bieden ze effectieve resultaten.

Nu we het doel en de voordelen van toners begrijpen, nemen we een duik in de beste toners voor het gezicht op dit moment. Scroll dus door, ontdek de perfecte toner en til je skincare routine naar een hoger niveau.

Beste Toners Gezicht

Koreaanse skincare is on top als het gaat om skincare trends. Wij hebben een round up gemaakt van de beste gezicht toners die je dit jaar aan je routine moet toevoegen om zelf on top te blijven. Wil je the perfect match hebben en een toner vinden die precies bij je huid past? Lees dan door en ontdek de unieke voordelen van elke toner!

 

1: I’m From Rice Toner
De beste toner voor egaliseren van de huid

Gefermenteerde rijst is een Hanbang ingrediënt binnen de Koreaanse skincare die de huid egaliseert en verheldert. Zet je schrap voor een gezonde, gevoedde en stralende huid.

 

2: Mixsoon Centella Asiatica Toner
De beste toner voor de gevoelige huid

Centella Asiatica is de ster in deze toner. De kalmerende en huidhelende voordelen maken deze toner perfect voor de gevoelige en snel geïrriteerde huid. De minimalistische formula is daarnaast perfect voor de huidjes die snel allergieën vertonen.

 

3: Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner
De beste exfoliërende toner

Deze milde maar toch super effectieve toner is verrijkt met een mix van exfoliërende zuren die op milde wijze dode huidcellen verwijderen, poriën ontstoppen en de huidtextuur verbeteren. Zeg hallo tegen een gladde en heldere huid!

 

4: Purito DermHA-3 Liquid
De beste hyaluronzuur toner

Deze toner bevat een unieke mix van hyaluronzuur, ceramiden en allantoïne om de huidbarrière intensief te hydrateren en te versterken, wat resulteert in een volle en gehydrateerde huid.

 

5: COSRX Full Fit Propolis Synergy Toner
De beste toner voor een glowy huid

Deze toner zit boordevol propolis-extract, biedt diepe hydratatie en een boost aan antioxidanten, waardoor de beschadigde huid wordt gekalmeerd en hersteld. Onthul een gezonde glow en laat je huid stralen!

 

6: iUNIK Vitamin Hyaluronic Acid Vitalizing Toner
De beste toner voor een doffe huid

Verrijkt met botanische extracten, revitaliseert en verjongt deze toner de huid, waardoor een doffe huid gevoed en verzorgd wordt.

 

7: Mizon Collagen Power Lifting Toner
De beste anti-aging toner

Als je voor een effectieve anti-aging toner zoekt, zoek dan niet verder! De toner heeft een jelly textuur en gaat huidveroudering tegen. Marine collageen vult de huid met collageen en hydrateert diep, waardoor je huid elastischer en soepel aanvoelt.

 

8: Isntree Green Tea Fresh Toner
De beste toner voor sebum controle 

Groene thee is the star ingredient van deze talg-regulerende toner. Groene thee-extract biedt daarnaast intense hydratatie, houdt de talgproductie onder controle, en vermindert ontstekingen.

 

9: AXIS-Y Daily Purifying Treatment Toner
De beste toner voor een acne-gevoelige huid

Geformuleerd met salicylzuur en centella asiatica helpt deze toner olie onder controle te houden, poriën te minimaliseren en puistjes te voorkomen. Zeg vaarwel tegen vervelende puistjes en hallo tegen een heldere, evenwichtige teint.

 

10: Pyunkang Yul Essence Tone
De beste toner & essence in één

Last maar zeker not least levert deze essence toner intense hydratatie en voeding met zijn minimale maar krachtige ingrediëntenlijst. Het is perfect voor alle huidtypes en helpt een gezonde vochtbalans te behouden.

 

Totally in love met Korean Skincare? Check out hoe je de 10 stappen skin care routine uit Korea kan samenstellen, of ontdek de beste zonnebrandcrèmes voor je huidtype en maak je routine helemaal compleet. 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter