• Lorem ipsum

Skin79

Geen producten gevonden...
Skin79

Skin79 is een van de meest herkenbare Aziatische cosmeticamerken ter wereld. De BB cream van Skin79 is een geliefde combinatie van huidverzorging en make-up. Verwacht optimale verzorging en een feilloze, perfecte make-up look. Innovatieve, verzorgende ingrediënten worden gecombineerd met wetenschappelijke inzichten, om cosmetica te formuleren die zichtbare resultaten geven!

Skin79 BB cream

De BB creams van Skin79 zijn met zorg ontwikkeld, om je te helpen om een egalere, heldere en jonger uitziende huid te krijgen. De Super+ Beblesh Balms bestrijden onzuiverheden, verbeteren de textuur van de huid, en geven zowel een natuurlijke als een volledige dekking. 

Skin79 bij Little Wonderland

Ben je benieuwd naar producten van Skin79? Little Wonderland is dé plek in de EU om snel en makkelijk Korean skincare te kopen. Wij hebben huidverzorging van topmerken zoals iUNIK, Klairs en Neogen. Maar er is meer. Als je meer dan €35 besteed krijg je gratis verzending, en als je meer dan €40 besteed geven we een gratis sheet masker cadeau. Ons Wonder Point systeem is een geweldige manier om te sparen voor extra kortingen. Shoppen bij Little Wonderland is leuker dan ooit!