• Lorem ipsum

5x Korean skincare om Vrouwendag te vieren

6 Mar 2021
door LW Editorial

Het is weer Internationale Vrouwendag! Op deze dag vieren we de schoonheid en de kracht van vrouwen wereldwijd. Omarm je vrouwelijkheid, je vrouwelijke kant, of de favoriete vrouw in je leven! We hebben allemaal een vreemde, onzekere tijd achter de rug. Daarom is deze Internationale Vrouwendag een perfect moment om jezelf even flink te verwennen. Wij helpen je een handje, met deze vijf speciaal geselecteerde K-beauty producten om deze Internationale Vrouwendag extra feestelijk te maken. 

FRUDIA My Orchard Peach Foot Peeling Mask

Korean skincare bracht ons peeling masks voor de voeten. Als je het ons vraagt is er weinig ontspannender dan een peeling voor je voeten. Je kunt letterlijk niet fatsoenlijk lopen als je ze draagt, dus je móet wel relaxen. Misschien is een foot mask even wennen als het nieuw voor je is, maar daarna wil je nooit meer anders. Dus leun achterover en laat de FRUDIA My Orchard Peach Foot Peeling Mask zijn werk doen, en geniet van baby-zachte, smooth voeten.

 

KLAIRS Fundamental Eye Awakening Gel

Eerlijk is eerlijk. Niks kan tegen een goede nachtrust op en voldoende slaap is heel belangrijk voor een gezonde huid. Maar als stress en vermoeidheid hun sporen hebben nagelaten, kan het geen kwaad om te investeren in een goede oogcrème om dat gebied nét dat beetje extra te geven. Klairs Fundamental Eye Awakening Gel bevat groene thee, peptiden en cafeïne om je oogcontour een oppepper te geven, de huid te verstevigen, te verhelderen en te verzorgen.  

HUXLEY Brightening Trio

In deze luxueuze set vind je alles om de doffe, vermoeide huid weer laten stralen. De toner met vijg cactus-olie werkt pH-balancerend en zit vol antioxidanten, de Huxley Brightly Ever After essence verheldert de huid met duindoorn en niacinamide, en de Cream Glow Awakening is rijk aan antioxidanten en vijg cactus-extract dat de huid kalmeert, hydrateert en verzorgt. Een perfecte kit om jezelf (of een ander) cadeau te doen! 

BEAUTY OF JOSEON Ginseng Repair Serum

Beauty of Joseon combineert traditionele traditionele ingrediënten met de nieuwste innovaties op het gebied van Korean skincare. De Beauty of Joseon Ginseng Repair Serum is een regenererend, verstevigend serum met slakkenfiltraat en 63% ginseng wortel-water. Ginseng is een iconisch Koreaans ingrediënt; het wordt niet voor niks het 'Koreaanse goud' genoemd. Fijne lijntjes worden minder zichtbaar, en je huid krijgt een gezonde, egale glow. Slakkenfiltraat kennen we van zijn intens hydraterende, genezende en verstevigende werking. 

AROMATICA Quinoa Protein Hair Ampoule

Vegan haarverzorging is hot, en dat is begrijpelijk. Iedereen wil glanzende zachte lokken, en als dit op een vegan en cruelty free manier kan, waarom zou je het dan niet doen? De Aromatica Quinoa Protein Hair Ampoule is een verzorgende spray met de rijkheid van een ampoule. Quinoa zaad, kokosolie en zoete amandelolie maken het haar weer veerkrachtig en soepel, voeden beschadigd haar en voorkomen gespleten punten en haarbreuk. Wel zo handig, nu veel mensen niet naar de kapper kunnen. 

Met deze vijf producten ben je deze Internationale Vrouwendag van top tot teen verzorgd. Of verwen jij jezelf vandaag liever op een andere manier? Wij horen het graag!

XoXo, LW Editorial Team

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter