• Lorem ipsum

De Reis van Little Wonderland

7 Oct 2017
door S. Safa

In deze eerste post willen wij je wat meer vertellen over hoe Little Wonderland begon.

Little Wonderland was begonnen in 2015, door Yin Lu, toen een rechtenstudent. ‘’Het begon allemaal met mijn problematische huid. Van begin middelbare school tot rond een jaar 23 had ik heel problematische huid. Ik had last van cystische acné en talloze onzuiverheden. Mijn huid was super rood van de ontstekingen en daarbovenop ook nog eens erg gevoelig. Ik wilde er alles aan doen om mijn huid te kalmeren, maar de westerse beautymarkt had niet veel producten aan te bieden die werkzaam waren, maar mild genoeg voor mijn gevoelige huid. Omdat ik zelf uit Azië afkomstig ben ging ik maar een kijkje nemen op de Aziatische beautymarkt. Ik wist dat huidverzorging erg groot is in Azië, dus ik dacht, die zulllen vast wel iets hebben dat bij mijn huid past. En dat hadden ze ook! Ik was verbijsterd door het assortiment aan huidverzorging. De producten die ik uitprobeerde waren allemaal werkzaam, maar mild genoeg dat ze mijn gevoelige huid niet van streek maakten. De manier waarop Korean skincare huidverzorging combineert met cosmetica is verbazingwekkend. De afgelopen jaren heeft de Aziatische beautymarkt echt bewezen dat zij de voorlopers zijn in de beauty industrie (denk aan innovatieve ideeën zoals BB creams, of cushion foundations). Maar ik merkte dat het lastig was om in Nederland aan Korean skincare te komen. De hoge verzendkosten, de lange levertijden, en de belastingkosten die bovenop het totaalbedrag kwamen maakten het een dure en onaangename ervaring. Ik wilde eenvoudiger aan deze geweldige producten komen, dus ik besloot om zelf een webshop te beginnen. Zo hoopte ik dat iedereen in Nederland (en de rest van Europa) makkelijker en goedkoper kon genieten van Aziatische beautyproducten!’’

Op deze blog willen wij je verder informeren over de beautyproducten waar wij gek op zijn. Hier delen wij onze passie en liefde voor cosmetica en huidverzorging. Lees hier alles over Aziatische beauty; info over producten, reviews, ideeën, en inspiratie. 

Feedback ontvangen is heel belangrijk voor ons en wordt zeer gewaardeerd. Op deze blog willen we niet alleen anderen inspireren, maar ook zoveel mogelijk anderen helpen. Twijfel niet om een opmerking achter te laten, suggesties te geven, of vragen te stellen.

XXX - Little Wonderland team

Reacties
Soha Safa
21 Mar 2018
Hee! Bedankt voor je interesse in onze webshop. We zullen kijken naar Petitfee. We zijn inderdaad van plan om meer oogmaskers binnen te halen. Als je nog meer suggesties voor de blog hebt, laat het ons weten!
Maria
21 Mar 2018
Hoi, ik ben superblij dat ik deze site heb gevonden, ik ben ook een grote fan van aziatische cosmetica, ik heb al een grote to buy list gemaakt. Jullie hebben prachtige merken, ik zal jullie telkens op mijn instagram taggen en aan mijn vrienden aanbevelen, want ik vind dat iedereen moet dat weten.
Zou ook fijn zijn als jullie nog eye patches van Petitfee verkochten.

Grtz

Maria
Laat een reactie achter