• Lorem ipsum

Ultru

Ultru (Ook wel bekend als I’m Sorry For My Skin) werd in 2015 gelanceerd, en vond al snel een grote fanbase onder de K-Beauty gemeenschap door hun grappige, leuke I’m Sorry For My Skin maskers. Het merk Ultru besloot de productie en de ontwikkeling van doeltreffende, hypoallergene huidverzorgingsproducten tot hun motto te maken, en ze groeide al snel uit tot een prijswinnend huidverzorgingsmerk met succes in Korea en daarbuiten.

Lees meer
Geen producten gevonden...

Ultru sheet maskers

Denk je wel eens na over de kleine ‘guilty pleasures’ waar je van geniet, en de impact van die daden op je huid? Suikerrijk, zout en vet voedsel, alcohol, misschien zelfs een sigaret… Vind je deze dingen oh zo lekker, ondanks de druk die je ermee op je huid uitoefent? Met Ultru heb je een merk waar je gestresste huid op terug kan vallen. De maskers van I’m Sorry For My Skin door Ultru zijn ontgiftend en ontspannend, en een verwennerij voor je vermoeide huid die dagelijks te maken krijgt met allerlei schadelijke invloeden van buitenaf.

I’m Sorry For My Skin kopen bij Little Wonderland

Leg je huid in de watten met de Ultru I’m Sorry For My Skin Green Mud Mask, een masker van zuiverende klei zoals bentoniet en kaolien die overtollig talg terugdringt en de poriën diep reinigt. Of het weldadige Ultru I’m Sorry For My Skin Brightening Jelly Mask, met glycerine, lotusbloem en castorolie, voor een soepele, egale en veerkrachtige huid die er gezond en stralend uit ziet. 

Ben je benieuwd naar de skincare van Ultru of naar andere sheet maskers die je huid zullen transformeren? Neem eens een kijkje in onze uitgebreide webshop. We hebben skincare van de beste Korean merken waaronder iUNIK, Neogen en Holika Holika. Skincare shoppen bij Little Wonderland is leuk, makkelijk en snel. Zo krijg je boven de €40 een gratis sheet masker en bieden wij boven de €35 al gratis verzending. Bestellingen die doordeweeks voor 22:00 geplaatst worden verzenden wij dezelfde dag nog. En met ons Wonder Point systeem spaar je voor leuke kortingsvouchers die je op je volgende bestellingen kan toepassen. Shoppen bij Little Wonderland was nog nooit zó leuk!