• Lorem ipsum

Skinmiso

Skinmiso is een combinatie van de woorden ‘Skin’ en ‘Miso’ wat ‘lachen’ in het Koreaans betekent. Deze naam geeft een goed beeld van het doel van het merk: alles om jouw huid blij te maken. Skinmiso richt zich voornamelijk op het schoonhouden van je poriën. Samen met huidverzorgingsexperts zijn ze aan de slag gegaan om het beste recept te vinden om je huid gezond en mooi te houden. Wat ze denken dat het geheim is? Het continue verwijderen van dode huidcellen door te exfoliëren. 

Lees meer
Geen producten gevonden...

Doelgericht naar een stralende huid

Skinmiso onderscheidt zich van veel andere cosmeticamerken door zich te richten op één aspect van skincare: poriën. Ze zijn experts in het reguleren van de talgproductie van je huid, zodat je huid rustiger en egaler wordt en verstopte poriën minder zichtbaar worden. Volgens Skinmiso zit de kern van een gezonde huid in het doelgericht aanpakken van vergrote poriën. Het Pore Corset Serum van Skinmiso is hier beroemd om geworden; het maakt je poriën tot wel 34% minder zichtbaar, kalmeert de huid en brengt de talgproductie terug naar een gezond niveau. 

Skinmiso cosmetica in Nederland

Bijna alle producten van Skinmiso focussen zich op het exfoliëren van de huid en het klein houden van poriën zodat er zo min mogelijk vuil in kan komen. Voor je ontstopte poriën kun je de Comedo remover gebruiken, Met de Comedo Remover kunt u makkelijk bij elke mee-eter komen en deze simpel verwijderen. Of probeer de Pore Corset Serum. Dit serum is perfect voor mensen met veel talg of een vette huid!

Door elke dag je huid goed te reinigen met huidvriendelijke producten van Skinmiso gaat je huid weer stralen!

Skinmiso kopen bij Little Wonderland

Probeer exfoliërende huidverzorging producten van Skinmiso, en krijg een prachtig verzorgde huid door onder andere ons serum te gebruiken. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan heb je het morgen nog in huis! Bij elke bestelling ontvang je gratis samples, en boven de €40,- ontvang je ook nog eens een gratis sheetmasker.