• Lorem ipsum

Papa Recipe

Geen producten gevonden...
Papa Recipe

Sinds het merk Papa Recipe werd opgericht in 2012, heeft het merk zichzelf voortdurend opnieuw uitgedaagd in het vinden van het ultieme recept voor de natuurlijke schoonheid van jouw huid. Papa Recipe gelooft dat het geheim om tot goede producten te komen ligt in veldwerk, en niet alleen maar op een kantoor of in een laboratorium. 

Papa Recipe Bombee Honey

Het begon met een dochter die last had van een onrustige huid, en een Koreaanse vader die speciaal voor haar de Organic Jojoba Oil ontwikkelde. Inmiddels is Papa Recipe enorm gegroeid, en staan ze bekend om hun Bombee Honey lijn, een populaire lijn met sheet maskers die de huid voeden en hydrateren met de puurste manuka-honing, propolis en royal jelly-extracten. Er zitten meerdere varianten in het assortiment, waaronder de Bombee Honey Butter Cream Mask en Bombee Ginseng Red Honey Oil Mask Pack.

Koop Papa Recipe bij Little Wonderland

Alle producten van Papa Recipe zijn cruelty free en volkomen veilig te gebruiken door zwangere vrouwen en kinderen. Benieuwd naar de Bombee Honey-lijn van Papa Recipe? Bestel je vóór 20:00 op werkdagen, dan sturen wij het pakket dezelfde dag naar je toe. Boven de 40 euro ontvang je een gratis sheet masker, en we geven altijd leuke samples!