• Lorem ipsum

iUNIK: Natuurlijke en cruelty-free huidverzorging

7 Aug 2023
door Marta N.

IDEAL ・ UNIQUE ・ NATURALISM ・ INGREDIENTS ・ KNOW-HOW

 

iUNIK: Waar natuur en wetenschap elkaar treffen

Bij iUNIK ligt het hart van hun filosofie in de naadloze co-existentie van mensen, bedrijven en de natuur. Met een wereldwijde visie zijn ze op een missie gegaan om iedereen te helpen een gezonde huid te krijgen met minimalistische, ethische verzorging. iUNIK heeft het minimalisme omarmd en richt zich op het maken van eerlijke huidverzorgingsproducten die wetenschappelijk bewezen effectief zijn, vol natuurlijke ingrediënten zitten en oprechte liefde uitstralen voor onze huid.

iUNIK is een Peta gecertificeerd cruelty-free merk dat de helende kracht begrijpt die natuurlijke ingrediënten voor onze huid kunnen hebben. Ze richten hun krachten op het creëren van cruelty-free huidverzorging die de natuurlijke helende functies van de huid helpt. Geen chemicaliën, geen poespas, gewoon eerlijke ingrediënten. Daarom is Little Wonderland al sinds de lancering in 2016 verliefd op het merk.

Wat is natuurlijke, cruelty-free huidverzorging? Natuurlijke huidverzorging is vaak plantaardig en samengesteld uit ingrediënten afkomstig van fruit, bloemen en kruiden. Natuurlijke, wetenschappelijk onderbouwde huidverzorging heeft dezelfde voordelen als de meer synthetische alternatieven, maar is over het algemeen zachter voor de huid en heeft minder of geen schadelijke invloed op dieren en het milieu. Gecertificeerde cruelty-free, ofwel dierproefvrije, huidverzorging betekent dat tijdens het volledige productieproces van een product geen testen op dieren zijn uitgevoerd.

Minimalisme: Schoonheid in eenvoud

In een wereld vol keuze en een overweldigende hoeveelheid beloftes op het gebied van huidverzorging, biedt iUNIK iets fris en eerlijk met hun minimalistische huidverzorgingsaanpak. Ze geloven in de essentie van eenvoud, waarbij natuurlijke ingrediënten centraal staan om jou en je huid sterker te maken. Je zult geen onnodige gimmicks of opgeblazen claims vinden, want het merk staat voor zijn belofte van transparantie. In plaats daarvan laten ze de resultaten voor zichzelf spreken en creëren ze een huidverzorgingservaring die authentiek en effectief is.

Het merk omarmt iedereen en promoot een ethische en natuurlijke manier van huidverzorging. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde expert op het gebied van skincare, de producten van iUNIK bieden een universele taal van voeding en verzorging, met producten voor elke teint en huidtype. Bonuspunten voor iedereen die van minimalistische en natuurlijke huidverzorging houdt: Een heleboel producten van iUNIK zijn ook gecertificeerd veganistisch!

iUNIK favorieten bij Little Wonderland

Voor iedereen die houdt van eenvoudige huidverzorging met minimale poespas en zonder onnodige chemicaliën, is iUNIK de perfecte keuze. Het merk heeft zijn collectie sinds de lancering uitgebreid van toners, serums, één crème en één peeling tot een volledige collectie huidverzorging voor de belangrijkste huidbehoeften. Scroll verder voor nieuwe iUNIK favorieten en producten die al sinds de lancering in ons badkamerkastje staan.

iUNIK Propolis Vitamin Synergy Serum - Voedend・ Verhelderend・ Ontstekingsremmend.
Dit serum staat sinds de lancering tussen onze favorieten. Het is verzachtend en voedend voor de huid met 70% propolisextract en heeft een verhelderend effect door het 12% Hippophae Rhamnoides fruitextract.

iUNIK Centella Calming Gel Cream - Verzachtend・Ontstekingsremmend・Verfrissend.
Dit is een cultfavoriet geworden onder het Little Wonderland team en onder de LW community. Het is een lichtgewicht kalmerende gelcrème met 72% Centella Asiatica en 10% Tea Tree water die zen uitstraalt wanneer je hem op je huid aanbrengt.

iUNIK Black Snail Restore Cream - Herstellend・Voedend・Anti-aging.
Naar onze mening is dit een must-have voor huidherstel. Of je nu fan bent van retinolproducten of op zoek bent naar een geweldige anti-aging crème, dit is onze go-to om onze huid te helpen herstellen en versterken.

Ben jij ook een jarenlange fan van iUNIK of heb je het merk recent ontdekt? Laat ons weten wat jij van hun producten vindt! Gelukkig hebben vele Koreaanse merken cruelty-free huidverzorging omarmt. Wil je ook een prachtige glass skin? Lees dan ook onze blog over de cruelty free glass skin routine en ontdek de beste cruelty-free producten voor jouw huid.

Check iUNIK and vele andere merken als Klairs, Purito, en Jumiso in het vegan huidverzorging assortiment.

Reacties
Sabine
16 Aug 2021
Zouden jullie niet eens een blog willen maken over de producten van cosrx? Dat is samen met iunik mijn favoriete merk. Ik heb trouwens de black snail restore serum en het is geweldig!
Laat een reactie achter