• Lorem ipsum

3CE

Geen producten gevonden...
3CE

3CE (3 Concept Eyes) is een cosmeticamerk gelanceerd door Korea’s trending modemerk STYLENANDA. 3CE is alles wat we liefhebben aan Koreaanse cosmetica en heeft 3 concepten: vooruitstrevend in trends, zelfverzekerd zijn en onweerstaanbaar charmant met 3 kern kleuren: roze, oranje en beige, die elk de charme en stijl van een persoonlijkheid benadrukken. 

3CE is een hit bij beauty bloggers en influencers over de hele wereld. 3CE definieert Koreaanse schoonheid met innovatieve producten die bekend staan om hun duurzame formules en intensiteit van kleur. 

Oogschaduw palletten om bij weg te dromen

Met de oogschaduw palletten van 3CE creëer je elke look die je maar wilt. Ga gemakkelijk van een dagelijkse look naar een die klaar is voor de avond. Met het Mood Recipe Multi Eye Color Palette heb je elke kleur voor handen zodat jij klaar bent voor elke situatie. 

3CE kopen bij Little Wonderland

Ook klaar voor een onweerstaanbare blik met 3CE? Bestel je op werkdagen voor 20:00 uur, dan heb je het morgen nog in huis! Bij elke bestelling ontvang je gratis samples, en boven de €40,- ontvang je ook nog eens een gratis sheetmasker.