• Lorem ipsum

Toun28

Little Wonderland verkoopt alle trending Korean skincare van TOUN28. Ze ontwikkelen cruelty-free vegan & organic skincare met alleen de beste ingrediënten. Dit merk is geregistreerd bij The Vegan Society en vindt ecologische, bewuste producten creëeren zeer belangrijk. Volgens TOUN28 is een bewuste benadering van het klimaat in dit tijdperk een must. Daarom zijn ze ook goedgekeurd door The Vegan Society, een van de meest gevestigde vegan organisaties wereldwijd. 

Lees meer
Geen producten gevonden...

TOUN28 pH Balancing Toner

Er zijn 20 producten van TOUN28 die aan deze strenge wetgeving voldoen, zoals TOUN28 pH Balancing Toner, TOUN28 AHA + BHA + PHA Serum en TOUN28 Centella Asiatica + Peptide Serum. Natuurlijk zijn al deze producten beschikbaar bij Little Wonderland! 

TOUN28 denkt niet alleen in woorden, maar daden. Ook als het om het klimaat gaat. Elk jaar sterven dieren doordat ze plastic afval binnen krijgen. Daarom vermijdt TOUN28 overmatig gebruik van plastic in hun verpakkingen. In plaats daarvan heeft TOUN28 een speciaal, biologisch afbreekbaar papier ontwikkeld waarin ze hun skincare bewaren. Ze doen hun uiterste best om hun verpakkingen volledig plasticvrij te maken. Een ware revolutie op het gebied van plasticvrije skincare.

Koop TOUN28 bij Little Wonderland

Voor de cruelty-free, organic skincare van TOUN28 zit je goed bij Little Wonderland. Maar ook voor andere cruelty free merken met vegan producten zoals Klairs, Aromatica en AXIS-Y kun je bij ons terecht. Voor 22:00 besteld betekent dezelfde dag nog verzonden. Boven de €35 krijg je gratis shipping en boven de €40 een sheet mask cadeau. Spaar voor Wonder Points en wissel ze om voor de leukste kortingen.