• Lorem ipsum

Wat is leuker dan skincare? Korting op skincare! We vinden het bij LW belangrijk om onze loyale klanten te bedanken. Daarom hebben we het Wonder Point-systeem gelanceerd. Met LW Wonder Points spaar je eenvoudig punten die je kunt inwisselen voor leuke kortingsvouchers. Zo loont het dus zeker om je skin care faves opnieuw bij Little Wonderland te bestellen!

Hoe het werkt? Wanneer je een bestelling plaatst op onze website wordt er voor jou een account aangemaakt in het loyalty systeem. Elke euro die je bij ons uitgeeft, wordt omgezet naar een Wonderpoint. Dus 50 euro aan K-beauty betekent 50 Wonderpoints (WP's) voor jou.

 

Manieren om punten te verdienen

    

Geweldige kortingen

Zodra je 125 of 250 Wonderpoints hebt verzameld, heb je de mogelijkheid om in de widget een coupon te verzilveren. Deze coupon kan worden ingewisseld voor exclusieve kortingen. Zodra je het vereiste aantal punten hebt bereikt en de coupon hebt geselecteerd in de widget, ontvang je automatisch een e-mail met daarin de unieke code van de coupon. Om de coupon te verzilveren, ga je naar de checkout op onze website of mobiele app en voer je de ontvangen code in tijdens het afrekenproces. De bijbehorende korting of beloning wordt dan toegepast op je aankoop. We streven ernaar om een breed scala aan spannende opties beschikbaar te stellen, zodat je kunt kiezen welke beloning het beste bij jouw voorkeuren past.

Jouw review is geld waard!

Wil jij kans maken op 500 gratis Wonderpunten en deze vrij uitgeven in onze webshop? Lees dan snel verder! Elke 25e van de maand kiezen we één eerlijke, waardevolle en authentieke product review die 500 wonderpunten wint. We love your feedback en dit is onze manier om onze lieve klanten te bedanken voor hun betrokkenheid en feedback. We vinden het belangrijk om te horen wat jullie van onze producten vinden en hoe we jullie ervaring kunnen verbeteren.

De winnende review ontvangt niet alleen 500 wonderpunten, maar wordt ook in het zonnetje gezet op ons Instagram-account. Dit is één geweldige kans om je enthousiasme te delen met onze groeiende community en anderen te inspireren om onze producten uit te proberen. Om mee te doen, hoef je alleen maar een reactie achter te laten op de product pagina van het desbetreffende product.

Begin vandaag nog met het achterlaten van jouw waardevolle reviews!

Veel gestelde vragen

Hoe verdien ik Wonder Points?
Om Wonder Points te verzamelen, heb je een klantaccount nodig. Op je klantaccount worden je punten opgeslagen, en kan je altijd checken hoeveel punten je hebt opgebouwd. Elke aankoop die je doet via je klantaccount wordt omgezet in de waarde van die aankoop in Wonder Points. Dat betekent dat als je voor 50 euro aan K-beauty en skin care bij ons bestelt, je automatisch 50 Wonder Points krijgt. 

Waarom zie ik geen punten nadat mijn order is geplaatst?
Het duurt een dag of 5 om je punten te verwerken. Na die tijd worden je punten definitief vrijgegeven en kun je ze elk moment terugzien op jouw account.

Zijn er nog andere vragen of onduidelijkheden? Onze Klantenservice staat klaar om je te helpen via onze live chat of door ons een mail te sturen naar [email protected]. We wensen jullie allemaal veel plezier bij het sparen van de Wonder Points!