• Lorem ipsum

De LW Vaderdag Gift Guide

6 Jun 2023
door Marta N.

Vaderdag staat voor de deur en we hebben een speciale cadeaugids samengesteld om je te helpen het perfecte cadeau te vinden voor papa. Dit jaar geven we papa het geschenk van self-care met skincare ;) Of je pa nu een fitnessfanaat is, een geheime skincare junkie, of dringend zijn blokje zeep moet upgraden, we hebben voor elke unieke papa iets. Lees verder en vind leuke cadeau-ideeën voor Vaderdag!

De fitte & outdoor papa

Brengt je vader meer tijd door in de sportschool dan thuis? Nou, het wordt tijd om hem te trakteren op wat skincare producten die zijn fitte levensstijl zullen aanvullen. Help zijn huid verfrist aan te voelen en er gezond uit te zien. De Benton Refresh by Cica Body Wash is een kalmerende lichaamsreiniger die zweet, vuil en onzuiverheden verwijdert. Perfect om het lichaam na elke training te reinigen en tegelijkertijd (lichaams)acne te voorkomen.

Werkt je vader graag in de tuin of zie je hem hardlopen, ongeacht het weer? Dan is een hydraterende zonnebrandcrème een must-have om zijn huid te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen. Geef hem een lichtgewicht, niet-vette zonnebrandcrème zoals de COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++ die zijn huid (en de achterkant van zijn nek) zal beschermen.

De vader die zijn blok zeep dringend moet vervangen

Helaas geloven te veel vaders nog steeds dat huidverzorging te veel gedoe is en houden ze het liever bij hun enkele stuk (uitdrogende) zeep om alles te wassen. Dus laten we hen het tegendeel bewijzen! Deze producten zijn geweldig voor vaders die de voorkeur geven aan een meer minimalistische benadering van het verzorgen van hun huid of die nog steeds die eerste stap moeten zetten om huidverzorging te proberen.

De Pyunkang Yul ATO Bubble Wash & Shampoo is een geweldige alles-in-één lichaams- en haar-wash. Het reinigt het hele lichaam en is geschikt voor alle huidtypes! Je vader hoeft onder de douche naar niks anders te grijpen dan deze verzorgende bubble wash. Voeg om een droge huid of eventuele schilfering te voorkomen ook de iUNIK Centella Calming Cel Cream toe aan de rotatie. De gelcrème is lichtgewicht, trekt snel in en zorgt voor voldoende hydratatie. Perfect voor de vader die niet het gevoel wil hebben dat er iets op zijn huid zit.

De papa met een gevoelige huid

Als je vader worstelt met een gevoelige huid en niet weet wat hij moet gebruiken, hebben wij het perfecte cadeau. Probeer je vader de Etude House Soon Jung 5.5 Foam Cleanser cadeau te doen om de gevoelige huid zachtjes en zonder irritatie te reinigen. Door vervolgens de Jumiso Super Soothing Calming & Relief Teca Solution te gebruiken, zal de huid van je vader effectief minder rood worden, intensief kalmeren, en weer lekker aangenaam voelen.

De vader die stiekem de skincare van je moeder steelt

Een klein pompje van de schuimreiniger hier, een klein beetje crème daar, en plotseling klaagt je moeder dat haar skincare sneller op is dan normaal. Jij bent het duidelijk niet, want je hebt je eigen holy grail routine, dus de enige andere verdachte is je vader. Laten we hem deze Vaderdag zijn eigen kleine routine geven, zodat hij met trots zijn eigen skincare producten kan gebruiken.

Een verfrissende reiniger is de Sioris Day by Day Cleansing Gel. Geweldig voor dagelijks gebruik om dode huidcellen en talg te verwijderen. Kan jouw vader wel wat extra anti-aging verzorging gebruiken? Zoek dan niet verder dan de Rovectin Clean Forever Young Biome Ampoule. En maak de routine helemaal af met een must-have crème van COSRX, de Advanced Snail 92 All in One Cream.

De reiziger in hart en nieren papa

Of je papa nu graag met zijn gezin reist of af en toe een zakenreis moet maken, laat ze niet vergeten om onderweg ook voor hun huid te zorgen! En nee papa, de miniaturen die door je hotel worden verstrekt, just ain’t it! Zijn ze doordrenkt met luxe en zorgzame Hanbang-ingrediënten? Wij betwijfelen het. Geef je papa daarom de Some By Mi Super Matcha Pore Care Starter Kit of de Nard Travel Kit cadeau en zorg ervoor dat je vader zijn huid goed behandelt waar die zich ook op de wereld bevindt.

Heb nog wat inspiratie voor vaderdag cadeaus nodig, blader door onze webshop en vind de beste reinigers, crèmes en body washes met 15% korting!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter