• Lorem ipsum

De wonderen van witte truffle

10 Jun 2018
door Y. Lu

Hi Wonderlanders,

Ons team heeft onlangs gedacht dat het nuttig zou kunnen zijn voor jullie als we bloggen over ingrediënten die k-beauty producten samenstellen. We verwachten dat onze blogs je helpt waardevolle kennis op te doen over de ingrediënten, waardoor je meer inzicht krijgt in huidverzorging over het algemeen.

Vandaag gaan we het hebben over het witte truffel-ingrediënt in huidverzorgingsproducten. Je hebt misschien gemerkt dat dit ingrediënt de afgelopen jaren enorm populair is geworden bij huidverzorgingsproducenten. Waarom? We zullen dat uitleggen in deze blog;)

Laten we eerst eens naar de geschiedenis kijken: waarom zijn truffels in de eerste instantie zo duur?

Witte truffel komt vooral voor in de regio Piemonte in het noorden van Italië. In het Italiaans wordt witte truffel 'trifola d'Alba Madonna' genoemd (van deze naam herken je misschien de naam van een van de merken die we onlangs aan ons assortiment hebben toegevoegd). Deze truffels worden ook wel 'diamanten in de grond' genoemd. De witte soort is de zeldzaamste ter wereld en kost een fortuin om te kopen als deze in een primaire toestand wordt verkocht. Het is bijna onmogelijk om opzettelijk witte truffels te cultiveren, in tegenstelling tot zwarte truffels, waardoor ze nog kostbaarder worden. Jagers op witte truffels zoeken een lange tijd naar de schat met de hulp van honden of varkens die zijn getraind om ze op te snuiven.

Wat maakt witte truffel zo geweldig voor de huid?

Witte truffel dient als ontstekingsremmend en anti-verouderingsmiddel in huidverzorgingsproducten. Dit ingrediënt bevat een speciaal enzym genaamd "Superoxide dismutase", dat helpt om beschadigde huid te herstellen, terwijl tegelijkertijd het fijne lijntjes en rimpels doet voorkomen. Dit is de reden waarom dit ingrediënt wordt beschouwd als een 'superfood' voor de huid. Het is ook gevuld met tal van mineralen en vitamines. Het is bijvoorbeeld rijk aan vitamine C, waardoor witte truffel een krachtig verhelderend ingrediënt is. Het bevat ook vitamine B12, wat nuttig is om donkere vlekken en hyperpigmentatie te helpen.

Witte truffel verzorgingsproducten helpt erbij je huid een gezondere huidskleur te verkrijgen. Vitamine B6 verheldert, helpt de huid en repareert droge, jeukende en geïrriteerde plekken. De essentiële vetzuren stimuleren de cel reparatie waardoor je huid verder kan worden herbouwd. Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom witte truffel te vinden is in de beste anti-verouderingsproducten.

Producten met witte truffel om uit te proberen:

Neogen Serum In Oil Drop White Truffle bevat witte truffelolie en 3 verschillende soorten hyaluronzuur om wonderen te verrichten op een gestreste huid met een ongelijkmatige toon. Witte truffel is rijk aan vitamine B om de vermoeide huid te herstellen en te revitaliseren, terwijl hyaluronzuur zorgt voor een intense hydratatie en de beschermende barrière van de huid tegen omgevingsfactoren te verbeteren. Hydrateert, versoepelt en laat de huid stralen zonder plakkerige resten achter te laten.

Neogen Laycure Oil Stick White Truffle heeft een handige verpakking die eenvoudige en makkelijke applicatie mogelijk maakt. De huid voelt gehydrateerd en glad aan, en ziet er na gebruik stralend uit.

Neogen White Truffle Hydramax Knit Mask is een sheet masker dat een krachtig vochtinbrengende en voedende werking heeft die de ultieme voordelen biedt van witte truffels voor een gezond stralend uiterlijk. Perfect voor die dagen dat je extra vocht nodig hebt!

Neogen White Truffle Laycure Oil Balm Pack is een speciale kit met White Truffle Laycure Oil Balm Pact en White Truffle Serum in Oil Drop. Het pakket is nuttig voor huidvoeding, bescherming van vochtgehalte en glans. Bevat andere krachtige actieve ingrediënten zoals ceramide, olijfolie, macadamia-zaadolie, avocado-olie en kamillebloemolie.

d’Alba White truffle Mist Serum is de perfecte nevel om in de zomer te gebruiken om de huid gehydrateerd te houden zonder een vettig gevoel. Het zorgt ook voor een mistige finish.

d’Alba Ampoule Balm White Truffle Eco Moisturizing Cream is gemaakt van 95% natuurlijke ingrediënten waardoor het veilig is om te gebruiken voor kinderen en zwangere vrouwen. Dit milde product zorgt voor een intensieve hydratatie van je huid voor een zichtbaar gezonder uiterlijk.

d’Alba Ampoule Balm White Truffle Whitening Cream bevat diamantpoeder dat helpt bij het ophelderen van de huid en het aanpakken van huidpigmentatie problemen die worden veroorzaakt door blootstelling aan de zon, zwangerschap of acne.

d’Alba Ampoule Balm White Truffle Anti Wrinkle Cream heeft de meest geavanceerde anti-rimpel ingrediënten die de productie van collageen verhogen om de slappe huid op te vullen en strakker te maken.

d’Alba Peptide No-Sebum Mild Gel Cleanser is perfect voor mensen met een vette huid die geen anti-verouderingsproducten hebben gebruikt, omdat ze zich zorgen maakte dat het puistjes ging veroorzaken. Deze cleanser verwijdert effectief, maar voorzichtig, onzuiverheden en dode huidcellen en helpt om een ​​optimale pH-balans te behouden.

d’Alba Peptide No-Sebum Balancing Toner is een hypoallergeen BHA + peptidecomplex dat helpt de talgproductie te verminderen, de turnovercyclus van de huidcellen te verbeteren en problemen voorkomen door afvalophoping te voorkomen.

d’Alba Peptide No-Sebum Repair Cream bevat calaminepoeder dat effectief is voor verzachting van de huid, talgbeheersing en voeding. Hooggeconcentreerde antioxidanten elimineren onnodige olie en zorgen voor lichte anti-aging verzorging.

d’Alba Waterfull Essence Sun Cream heeft een lichte, waterige textuur die gemakkelijk absorbeert zonder een kleverige laag achter te laten. Het product bevat hydraterende en kalmerende ingrediënten zoals Niancinamide en Centella Asiatica-extract.

d’Alba 7:33 Back To Days Clean Balm is een alles-in-één-reinigingsmiddel dat op milde wijze make-up en onzuiverheden van je huid verwijdert. Bevat Black Rice-extract en 23% olijfolie die poriën en mee-eters schoonmaakt. De uniek gevormde applicator minimaliseert het oppervlak van appilicatie, houdt het hygiënisch en schoon.

We hopen dat je deze blog leuk en interessant hebt gevonden. Tot volgende week!

xxx Team LW

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter