• Lorem ipsum

d'Alba

D’Alba is een premium skincare merk dat de kracht van luxe ingrediënten gebruikt om een zintuiglijke, weldadige ervaring bij klanten op te wekken. De producten van d’Alba zijn een fusie van Koreaanse en Europese benadering van skincare. Het beste van beide werelden, dus.

Lees meer
Geen producten gevonden...

D'Alba Waterful Essence

De Koreaanse skincare markt is erg competitief. Dit weerhoudt het merk d’Alba er niet van om uitzonderlijk hoog te scoren. Ze staan bekend om hun gebruik van luxe ingrediënten zoals witte truffel, een krachtig ingrediënt dat bekend staat om zijn anti-aging eigenschappen. De Waterful Mild Sun Cream van d’Alba is sinds zijn lancering onverminderd populair onder liefhebbers van Koreaanse skincare. Niet vreemd, als je je bedenkt dat ze de beste witte truffels uit Italië gebruiken, die ook wel bekend staan als de ‘diamanten uit de grond’. De spray van d’Alba is enorm populair in Korea; er zijn al 4,5 miljoen stuks verkocht. 

D'alba Waterfull Essence Sun Cream SPF50+

Een van onze best verkochte producten van d’Alba is de Waterful Mild Sun Cream. Deze lichte zonnebrandcrème bevat truffel-extract om huidveroudering te vertragen, plus Centella Asiatica om de huid te kalmeren. De lichte, hydraterende textuur van deze zonnebrandcrème is niet vet en laat ook geen witte waas achter. Het is een plezier om te dragen!

Peptide No Sebum Repair Cream

De formules van d'Alba zitten vol met kwalitatieve, zeldzame ingrediënten met bijzondere eigenschappen die op meerdere manieren bevorderlijk zijn voor de huid, en een perfecte huid binnen handbereik laten komen. De Peptide No Sebum Repair Cream bevat witte truffel, peptiden en BHA om de huidvernieuwing te stimuleren. Een geweldige anti-age moisturizer met niacinamide en adenosine. 

D’alba dagcrème kopen bij Little Wonderland

Overweeg je om een nieuwe dagcrème te kopen? Of wil je je routine verrijken met een weldadige moisturizer voor de momenten dat je huid extra voeding nodig heeft? Overweeg dan de luxe skincare van d’Alba. De d’Alba Ampoule Balm White Truffle Eco Moisturizing Cream bevat een rijkdom aan heerlijke ingrediënten, een ceramidencomplex aangevuld met 40% lotus-extract, om de droge huid intens en langdurig te voeden. 

Besteed je meer dan 40 euro? Dan krijg je er een gratis sheet masker bij! Boven de €35 krijg je gratis verzending, en bestellingen geplaatst op werkdagen voor 22:00 worden diezelfde dag nog verzonden. Spaar met ons Wonder Point systeem voor de leukste kortingen op je toekomstige bestellingen. Je huid zal van ons houden!

Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod aan Koreaanse skincare en cosmetica, met onder andere COSRX, Holika Holika en Iunik.