• Lorem ipsum

Skincare-hacks voor drukke ochtenden

23 Oct 2018
door Y. Lu

Hallo Wonderlanders,

We krijgen vaak vragen over Double Cleansing en hoe we deze stap nou eigenlijk efficiënter kunnen maken voor drukke ochtenden en of het echt een noodzaak is om moeite te doen om dit huidverzorgingsritueel uit te voeren? Ons antwoord is - ABSOLUUT! Uiteraard begrijpen we dat het voor de meesten onder ons het niet altijd praktisch is om elke ochtend 15-30 minuten aan huidverzorgingsroutine te besteden. In deze blog onthullen we enkele tips en tricks voor het creëren van een snelle en effectieve ochtendroutine!

Eenvoudige hacks voor dubbele reiniging

1: Oil-to-Foam

oil-to-foam

Als je echt gehecht bent aan je dagelijkse Double Cleansing-ritueel, zelfs als je 's ochtends niet genoeg tijd hebt, hebben we de perfecte oplossing voor je. De laatste tijd zijn er veel nieuwe producten met een olie-naar-schuim formule. Deze olie reinigingsmiddelen verwijderen voorzichtig lichte make-up en vuil. Eerst wordt het als een olie in de huid gemasseerd, maar bij contact met water transformeert het in een rijke schuim. Dit geeft je huid een verfrissende reiniging zonder een olieachtig residu, waardoor de Double Cleansing eenvoudiger wordt!

Oil-to-Foam om te overwegen:

2: Reinigingsstick

cleansing-stick

Een ander alternatief voor dubbele reiniging is het gebruik van een Reinigingsstick. Die worden meestal gemaakt met een combinatie van natuurlijke oliën en moisturizers. Net als bij andere huidreinigers, zijn reinigingssticks geformuleerd om verschillende huidvoordelen te bereiken. Daarnaast zijn ze ook lekvrij en bacteriebestendig. Doe je ding, stop ze in je sporttas, en ga door! Reinigingssticks bevatten heel weinig water en conserveermiddelen, zodat ze geen ongewenste bacteriën laten groeien, waardoor ze hygiënisch blijven!

Reinigingssticks om te overwegen:

3: Reinigingswater

cleaning-water

Reinigingswater is voor de meesten van ons geen vreemde. Het is eigenlijk een micellair water boordevol ingrediënten om make-up, vuil, talg en vervuiling weg te wassen, terwijl je huid zacht, gehydrateerd en verfrist blijft. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur kan je een of twee keer per dag een reinigingswater gebruiken, maar voor ons ('lazy ones' :P) kan dit een goede oplossing zijn voor de ochtendreiniging tijdens een extreem drukke ochtend. P.S Compact reinigingswater is ook de juiste keuze tijdens lange vluchten / treinritten.

Producten om te overwegen:


Eenvoudige hacks voor hydratatie

1: Mist

mist

Na de reiniging is het heel belangrijk om je huid te hydrateren! Mist is hier een heel handig product voor, en sommige kunnen ook 's ochtends als toner worden gebruikt. Spuit na het reinigen een flinke hoeveelheid en breng dan, zonder het te in te kloppen, de moisturizer aan. Op deze manier zal de vocht inbrengende crème de hele dag efficiënter vocht vasthouden en zal uw huid onmiddellijk een plumping-effect hebben. Als je een toner, essence of een ander product hebt dat qua uiterlijk waterachtig is, kunt je het in een spuitfles gieten voor een on-the-go misting.

Dit zijn enkele van onze favorieten:

2: Slaapmasker

Je moet je ook afvragen, wat kun je doen tijdens je p.m-routine om te waken voor de perfecte huid? De favorieten van LW zijn slaapmaskers. Deze hebben een romige textuur die onmiddellijk na het aanbrengen in uw huid wordt opgenomen. Er zijn verschillende soorten slaapmaskers op de markt verkrijgbaar. Lees onze blog voor meer informatie over slaapmaskers:

Favorieten: slaapmaskers

3: Sheet maskers

sheet-mask

Geen fan van nacht maskers? Maak je geen zorgen, we hebben ook nog een geweldige hack voor je! Er zijn verschillende soorten sheet maskers op de markt. Sommige zijn voor poriën en sommige voor het opfleuren van een huidskleur. Heb je ooit gedacht dat je een sheet masker kon vinden dat voldoende hydrateert voor je huid om de volgende ochtend het vocht nog steeds te voelen? Klinkt het niet geweldig? Hier zijn de sheet maskers die we zelf hebben gebruikt en de volgende ochtend prachtige resultaten hebben gezien:


Meer informatie over dit soort sheet maskers is beschikbaar in onze nieuwe blogseries die binnenkort verschijnen;) Blijf op de hoogte!

4: Lipmasker

lip-sleeping-mask

Een andere favoriet van ons team zijn de lip-slaapmaskers. Deze smelten zachtjes de dode huidcellen weg en herstellen de droge, gesprongen lippen 's nachts voor de zachte, gladde, kusbare lippen de volgende ochtend. We kennen allemaal de pijn van het scrubben voordat je een lippenstift goed kunt aanbrengen.

Het gebruik van lipmaskers in de nacht heeft dit probleem geëlimineerd en bespaart dus wat tijd in de ochtend!

Altijd verliefd op Laneige Lip Sleeping Mask Apple-Lime.

 

Eenvoudige hacks voor vochtinbrengende crème

Wil je nog steeds een zonnebrandcrème kunnen aanbrengen, zelfs als je 's morgens geen tijd meer hebt? Heb je ooit overwogen om je crème te verwisselen met een vochtinbrengende zonnebrandcrème? We hebben je hier! Dit zijn de twee producten die we zelf hebben geselecteerd en getest. Hou van hen!


Tegenwoordig begrijpen cosmeticamerken dat we 's morgens niet altijd genoeg tijd hebben om een gecompliceerde huidverzorgingsroutine uit te voeren en beginnen ze meer multitasking-producten te introduceren. Het idee is om die producten te verpakken met ingrediënten die een breed scala aan effecten hebben. Een voorbeeld is het beroemde Son & Park Beauty Water, dat tegelijkertijd een reinigend water, mist, toner en exfoliant is.

Een ander voorbeeld zijn cushions. Een innovatie van de Koreaanse schoonheidsindustrie vereenvoudigt de toepassing van vloeibare foundation en maakt het pad naar dewy-afwerking veel gemakkelijker. Het enige dat je hoeft te doen, is door zachtjes op het kussen te duwen en deze zachtjes op je huid te kloppen. En het beste deel is natuurlijk het gemak van kussens.

Ik hoop dat deze blog je enkele nuttige ideeën heeft gegeven over hoe je je ochtenden beter kunt maken!

Vond je deze blog leuk of heb je vragen? Reageer hieronder <3

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter