• Lorem ipsum

Cadeau ideeën voor kerst

16 Dec 2019
door S. Hachimi

Ben je nog op zoek naar een kerstcadeautje voor jezelf óf iemand anders? Of ben je op zoek naar een cadeautje voor je familie, vriend of wellicht iemand die je niet zo goed kent. Wij begrijpen de moeilijkheden om een perfect cadeau te vinden voor iemand. Maak je geen zorgen met deze blog geven wij je leuke tips om een perfecte cadeau voor iemand te vinden!

Je weet niet zeker wat je moet halen, omdat je hun huidtypen of persoonlijke voorkeuren niet kent. Wat nu? Door een LW Gift Card te geven, die aangeboden wordt in twee varianten vanaf € 10, kan de ontvanger kiezen wat hij/zij wil of nodig heeft. Hierdoor weet je zeker dat de gene iets krijgt wat ze ook daadwerkelijk kunnen gebruiken. 

Een ander leuk cadeau om te geven is de LW Mask Box van deze maand, die helemaal in de Kerstsfeer is. Deze sheet mask box is een mix van onze meest populaire sheet maskers en een paar nieuwe. Wij (K-beautyliefhebbers) weten hoe onze huid aanvoelt na het gebruiken van een sheet masker, dus waarom zou je er niet je beste vriend of familielid blij mee maken? 

Als je iets heel speciaals wilt geven, bekijk dan de LW Wonder Boxes met full-size producten voor 5 of 6 stappen van de K-beauty huidverzorgingsroutine. Er zijn verschillende dozen beschikbaar die oplossingen bieden voor verschillende huidtypen of huidcondities, onder anderen verhelderen, kalmeren van de huid en het verzorgen van poriën. Als je denkt dat full-size producten een beetje te veel zijn, kunnen wij de cadeausets en miniatuur/proefpakketten aanbevelen, wat een perfect cadeau is om te geven wanneer je iemand kennis wilt laten maken met K-Beauty. 

We zijn er zeker van dat niemand teleurgesteld zal zijn om dit soort geschenken te ontvangen! Welke cadeaus koop jij dit jaar voor Kerstmis? 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter