• Lorem ipsum

Blithe: een merkbeschouwing

19 Nov 2017
door S. Safa

We houden van Koreaanse beauty omwille van de innovatieve manier waarop ze huidverzorging benaderen. Het merk Blithe is hier een goed voorbeeld van. Blithe richt zich op de moderne, stedelijke vrouw. Ze brengen effectieve, efficiënte skincare op de markt, met multitaskende producten die de verschillende problemen adresseren waar de hedendaagse vrouw mee te maken krijgt; denk aan de emissie van vervuilende stoffen, kalkhoudend water, airconditioning of een slaaptekort. In de post van vandaag bespreken we het merk Blithe and hoe ze de skincare markt drastisch hebben veranderd met huidverzorging met een hedendaagse twist.

Alle producten van Blithe richten zich op ouderdomsverschijnselen die worden veroorzaakt door vervuiling, de zogenaamde POLLU-AGING. Hier bij Little Wonderland bieden we de volgende producten aan: de Patting Splash Masks, de Pressed Serums en de Blue Zone Marine Intensive Masks.

 

Patting Splash Masks

Blithe heeft een manier gevonden om een huidverzorgingsritueel van 20 twintig minuten om te vormen tot een vlotte dagelijkse handeling van hooguit 30 seconden. Splash masks zijn gebaseerd op oude Koreaanse tradities waarbij Koreaanse vrouwen huidbevorderende vloeistoffen in hun gezicht 'spetterden'. Splash masks zijn zeer geconcentreerde vloeistoffen met melkzuur en botanische ingrediënten, die de textuur van de huid verbeteren en na langdurig gebruik voor een stralende huid zorgen. Ze zijn immens populair en worden ook wel vergeleken met de Good Genes lactic acid treatment van Sunday Riley, maar dan voor een fractie van de prijs!

Je kan de Splash Masks van Blithe op twee manieren gebruiken:

- Mix een dop (7 ml) van de Splash Mask-vloeistof in een kommetje met 700 ml water. Roer met je vingers, en spetter het mengsel in je gezicht. Dep het mengsel voorzichtig in je huid. Herhaal dit een aantal keer.
- Bevochtig een grote wattenschijf en giet er een druppel van het Splash Mask-vloeistof op. Breng het aan als een toner, en vermijd je lippen en de oogcontouren. Dep het mengsel voorzichtig in je huid.

De Splash Masks zijn er in drie varianten:

-Yellow Citrus & Honey om te verhelderen
-Green Tea om te kalmeren en te verzorgen
-Purple Berry om te verjongen, rijk aan antioxidanten van rode bessen

Het wordt aanbevolen om de Patting Splash Masks om de dag te gebruiken. Ze zijn een geweldige eerste stap in je huidverzorgingsroutine omdat ze ervoor zorgen dat de producten die je verder gebruikt, beter worden geabsorbeerd.

 

Vital Treatments

 


 

De Blithe Vital Treatment houdt het midden tussen een serum en een toner. Ze hebben een hele lichte consistentie, zoals een toner, maar de potentie van een serum. De Vital Treatments gebruik je als een treatment na het reinigen. Breng een hoeveelheid ter grootte van een erwt op de gereinigde huid, en dep het in de huid totdat het volledig is opgenomen. De Blithe Vital Treatment is er in drie varianten:

-8 Nourishing Beans, verjongt, zorgt voor veerkracht en geeft een jeugdige boost door de vitamine E-pulp.
-5 Energy roots, revitaliseert en hydrateert door de toevoeging van vijf verschillende plantaardige wortelkiemen.
-9 Essential Seeds, verjong door de toevoeging van negen essentiële zaad-extracten en verheldert door de niacinamide.

Pressed Serums 

 


Blithe’s Pressed Serums combine the potency of a serum with the convenience of a cream to infuse the skin with high concentrations of active ingredients. Also available in 3 ranges:

De Pressed Serums van Blithe combineren de kracht van een serum met het gebruiksgemak van een crème. De huid wordt voorzien van hoge concentraties aan actieve ingrediënten. De Pressed Serums zijn ook in drie varianten verkrijgbaar:

-Velvet Yam, hydrateert en werkt vochtinbrengend, met 68.5% bergyam-extract en een blend van arganolie, macadamia- en olijfolie
-Tundra Chaga, een custardachtige crème met 60% chaga paddenstoel-extract. Rijk aan antioxidanten, verfijnt de huidtextuur gaat fijne lijntjes tegen. 
-Crystal Iceplant, een vederlichte, hydraterende gelcrème met een verkoelend, kalmerend effect. Met hoge concentraties ijsplant-extract.

De Patting Splash Masks, de Vital Treatments en de Pressed Serums vallen uiteen in vier lijnen met elk een bepaald effect op de huid: een productlijn voor verheldering, voor verzorging, voor extra bevochtiging, en voor meer elasticiteit. Ik heb ze een kleurtje gegeven zodat je ziet welk product bij welke lijn hoort. Je kunt de producten van iedere lijn met elkaar combineren, om nog betere resultaten te behalen.

 

 

 

Blue Zone Marine Intensive Masks

 

 


De laatste groep bestaat uit sheet masks. De Blue Zone Marine masks zijn gedrenkt in marine-extracten uit de wateren rondom het eiland Jeju, ook wel het 'Hawaii van Zuid Korea' genoemd. De lijn heeft twee maskers:

-Abalone, hydrateert en werkt vochtinbrengend. Met marine-collageen en extracten van de abalone (zeeslak). 

-SeaCucumber, werkt tegen onzuiverheden en roodheid, vervaagt donkere plekjes door zeekomkommer en zandlelie. 

In de blogosphere worden de producten van Blithe veelvuldig aangeprezen en zijn ze alom geliefd. Niet voor niks vind je Blithe terug bij grote en bekende distributeurs zoals Sephora.com en Cultbeauty.co.uk. Hun producten zijn life changing, en werken écht: dit wordt goed opgepikt. Uiteraard moesten wij deze geweldige producten bemachtigen! Heb je al iets van Blithe geprobeerd? Wat vond je ervan? We horen het graag!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter