• Lorem ipsum

SWANICOCO

Geen producten gevonden...
SWANICOCO

Er zijn genoeg beauty brands die claimen dat ze natuurlijk zijn. Koreaans beauty-merk Swanicoco neemt die claim heel serieus, en is toegewijd producent van skin care-producten die voor 90% tot 100% uit zuiver natuurlijke bestanddelen bestaan. 

Swanicoco Peptide Cream

De missie van Swanicoco is om te bewijzen dat natuurlijke bestanddelen minstens even effectief zijn als synthetische bestanddelen. Ze gebruiken high-tech biotechnologie om skin care-formules te ontwikkelen met botanische bestanddelen die op wetenschap zijn gebaseerd, of het nou gaat om het toepassen van slakkenslijm, het bevorderen van epidermale groeifactoren of het gebruik van gefermenteerde ingrediënten. 

Swanicoco bij Little Wonderland

De kwetsbare huid rond de ogen toont als eerste de tekenen van veroudering. Versterk de oogcontouren met de Fermentation Peptine Eye Care Cream van Swanicoco, om rimpels te bestrijden en fijne lijntjes te vervagen. Voor een huid die dag na dag voller, helderder en weerbaarder wordt.

Benieuwd naar Swanicoco? Bestellingen op werkdagen vóor 20:00 verzenden wij dezelfde dag. Geef je meer uit dan 40 euro, dan krijg je er een gratis sheet masker bij!