• Lorem ipsum

Keep Cool

Geen producten gevonden...
Keep Cool

Keep Cool staat voor tijdloze schoonheid. Ze houden de huid letterlijk ‘cool’, dankzij een unieke combinatie van heilzame botanische kruiden. Gildkruid, Japanse kamperfoelie en extracten van het Chinese klokje (Forsythiafruit) vormen een kruidencomplex die een heilzame verkoelende werking hebben op de huid. Keep Cool gelooft dat het verkoelen van de huid essentieel is voor het verminderen en het voorkomen van huidirritaties. 

Keep Cool Skincare

Er zijn bij Keep Kool drie productlijnen die ieder hun eigen huidprobleem aanpakken. Soothe is perfect voor de gevoelige huid, Ocean is geschikt voor droge huidtypes, en Shine geeft de doffe huid nieuwe energie. Stay cool met Keep Cool!

Soothe Bamboo Toner

De Soothe-lijn van Keep Cool maakt gebruik van bamboewater om de huid in evenwicht te houden. De Soothe Bamboo Toner met 85% bamboewater houdt de pH-waarde van de huid in balans en verzacht ontstekingen. De Bamboo Lotion bevat ook zeven soorten hyaluronzuur voor een verfriste huid zonder plakkerig gevoel.

Keep Cool bij Little Wonderland

Ben je al benieuwd naar de verfrissende skin care van Keep Cool? Als je vóór 20:00 op werkdagen je bestelling plaatst, dan sturen wij je pakket dezelfde dag nog naar jou toe. De leukste samples krijg je sowieso, en boven de 40 euro hebben we een gratis sheet masker voor je.