• Lorem ipsum

Kpop Superstars Geheim voor Glowy Skin: Koreaanse Skincare Routine

14 Feb 2023
door Marta N.

De Koreaanse popcultuur, ook wel bekend als Kpop, is een wereldwijd fenomeen geworden en heeft niet alleen invloed op muziek, maar ook op mode, schoonheid en huidverzorging. De Koreaanse huidverzorgingsroutine, die uit 10 stappen bestaat, is samen met Koreaanse cosmetica de go-to geworden voor veel mensen die op zoek zijn naar een flawless huid. Kpop-supersterren staan bekend om hun perfecte huid en fans zijn nieuwsgierig naar de producten die deze beroemdheden gebruiken om hun prachtige huidje te onderhouden.

In deze blog nemen we een kijkje in de routines van een paar van de meest bekende Kpop supersterren en de producten die ze gebruiken om hun huid gezond en stralend te houden.

Jimin for BTS, photoshoot Korean Skincare

1. BTS' Jimin

Jimin, een lid van BTS, staat bekend om zijn egale en glowy huid. Hij heeft onthuld dat het merk Laneige een van zijn secret weapons is. Zo gebruikt Jimin het Laneige Water Sleeping Mask en het Laneige Eye Sleeping Mask. Deze producten zijn ontworpen om de huid te hydrateren en te voeden terwijl je slaapt, en zorgen voor een verfriste en stralende huid in de ochtend.

De huidverzorgingsroutine van Jimin legt de nadruk op hydratatie en het Laneige Water Sleeping Mask is hiervoor een perfect product. Het masker bevat hydro-ionen mineraalwater, dat is verrijkt met mineralen die helpen de huid te hydrateren. Bovendien bevat het Laneige Eye Sleeping Mask cafeïne en mineraalwater met hydro-ionen, die samenwerken om donkere kringen en wallen rond de ogen te verminderen.

 

Blackpinks Jennie, skincare photoshoot

2. BLACKPINK's Jennie

Jennie van BLACKPINK heeft een porseleinen huidje waar veel mensen naar streven. Ze maakte bekend dat ze het beroemde Koreaanse merk COSRX gebruikt. Jennie gebruikt specifiek de COSRX Galactomyces 95 Tone Balancing Essence, die is verrijkt met galactomyces ferment filtrate, een ingrediënt dat helpt de huidskleur te verhelderen en egaliseren.

De Galactomyces 95 Tone Balancing Essence is een belangrijk product in Jennie's skincare routine en helpt haar huid een heldere en egale teint te geven. Galactomyces ferment filtrate is een gistextract dat rijk is aan antioxidanten, vitamines en mineralen, waardoor het een krachtig ingrediënt is voor het voeden en verjongen van de huid. De essence is ook licht van gewicht en wordt gemakkelijk opgenomen, waardoor het een uitstekende keuze is voor de vette of gecombineerde huid.

 

Tzuyu's Fashion Style: from SIXTEEN until now - Fashion Chingu

3. TWICE's Tzuyu

Tzuyu, een lid van de Kpop-meidengroep TWICE, heeft een jeugdige en stralende huid die veel fans bewonderen. Ze heeft gedeeld dat Innisfree, een merk dat is geïnspireerd op de schoonheid van het eiland Jeju in Korea, een van haar favourites is. Tzuyu gebruikt het Innisfree Green Tea Seed Serum, dat is gemaakt met Jeju groene thee-extract en zorgt voor intense hydratatie en voeding van de huid.

Het Green Tea Seed Serum is een belangrijk product in de huidverzorgingsroutine van Tzuyu en is ontworpen om de huid diep te hydrateren. Jeju groene thee-extract is rijk aan antioxidanten en helpt de huid te beschermen. Het serum is ook verrijkt met groene thee-zaadolie, die rijk is aan vetzuren en helpt de huid te voeden en te revitaliseren.

Er is wel een klein minpuntje aan het Innisfree serum, er zit namelijk alcohol in. Daarom raden de LW skincare specialisten het Jumiso Super Soothing Cica & Aloe Facial Serum aan. De formule lijkt erg op het Innisfree serum en levert allemaal dezelfde verbluffende resultaten op, maar dan zonder de nare ingrediënten! 

 

EXO's Suho

4.EXO's Suho

Suho, een lid van de Kpop band EXO heeft een stralend huidje om jaloers op te zijn. Om zijn stralende huid te verzorgen gebruikt die producten van het merk Nature Republic. Een van zijn favorieten is de Nature Republic Super Aqua Max Combination Watery Cream, die is ontworpen om de huid te hydrateren en te voeden.

Deze crème is perfect voor Suho's skincare routine omdat het een combinatie bevat van zee collageen, zeewierextract en andere voedende ingrediënten die samenwerken om de huid intens te hydrateren. De Super Aqua Max Combination Watery Cream is lichtgewicht en trekt gemakkelijk in, waardoor het ideaal is voor de vette of gecombineerde huid. Bovendien is het geformuleerd met natuurlijke ingrediënten die zacht zijn voor de huid, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen met een gevoelige huid.

Een geweldig alternatief voor een van Suho's favoriete crèmes is de Purito Deep Sea Pure Water Cream. De formule is lichtgewicht, maar toch net zo rijk aan voedende ingrediënten uit de zee en zorgt voor een intense hydratatie.

 

Red Velvet's Irene

5.Red Velvet's Irene

Om haar prachtige huid te verzorgen gebruikt Irene producten van het merk Etude House. Het Koreaanse merk staat bekend om hun schattige en speelse skincare producten die toch effectief zijn. Irene gebruikt het Etude House Moistfull Collagen Sleeping Pack, dat is ontworpen om de huid te hydrateren en te voeden terwijl je slaapt.

Het Moistfull Collagen Sleeping Pack bevat gehydrolyseerd collageen, dat helpt de huid voller te maken en te hydrateren. Bovendien bevat de sleeping pack Baobab-boom extract, dat rijk is aan vitamines en mineralen, waardoor het een krachtig ingrediënt is voor het voeden van de huid. De lichtgewicht, gelachtige formule trekt gemakkelijk in de huid en zorgt daarnaast voor langdurige hydratatie. 

 

Koreaanse Kpop sterren gebruiken ook Korean beauty om hun prachtige huid te verzorgen. Of je nu op zoek bent naar een hydratatieboost of een helderdere en egale teint, Koreaanse huidverzorging heeft voor elk wat wils. Van BTS' Jimin's Laneige skincare producten tot Red Velvet's Irene's Etude House Moistfull Collagen Sleeping Pack, deze Kpop-supersterren hebben ons laten zien dat een goede huidverzorgingsroutine essentieel is voor het bereiken van een vlekkeloze en stralende huid.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter