• Lorem ipsum

De beste oogcrèmes tegen wallen en donkere kringen

8 Jan 2024
door Marta N.

Voordat we ons gaan verdiepen in de beste oogcrèmes tegen wallen en donkere kringen, is het slim om even de tijd te nemen om donkere kringen te begrijpen. Omdat donkere kringen door verschillende factoren veroorzaakt kunnen worden, kan het begrijpen van het type waar je mee te maken hebt je helpen om de meest effectieve oplossing te vinden. 

  • Donkere kringen door pigmentatie: Dit type donkere kringen is het resultaat van een overmatige productie van melanine die je huid opslaat onder de ogen. Meestal wordt dit veroorzaakt door blootstelling aan de zon, genetica of hormonale veranderingen. Zoek naar oogcrèmes met verhelderende ingrediënten zoals niacinamide of vitamine C om pigmentatie-gerelateerde donkere kringen aan te pakken.

  • Donkere kringen door een dunne huid: Sommige mensen hebben van nature een dunnere huid rond de ogen, waardoor bloedvaatjes beter zichtbaar zijn en er blauwachtige of paarsachtige donkere kringen ontstaan. Hydratatie en voeding zijn essentieel voor dit type. Zoek oogcrèmes met ingrediënten zoals hyaluronzuur en peptiden om de tere huid onder de ogen voller en steviger te maken.
  • Wallen: Slaapgebrek, allergieën en het vasthouden van vocht zijn veelvoorkomende boosdoeners van wallen. Kies bij een combinatie van wallen en donkere kringen voor oogcrèmes met ingrediënten als cafeïne om de zwelling te verminderen en de bloedsomloop te bevorderen. Een koud kompres kan 's ochtends ook wonderen doen om wallen te verminderen.

  • Donkere kringen door huidveroudering: Naarmate we ouder worden, verliest de huid collageen en elasticiteit, wat leidt tot verslapping en het ontstaan van holle gebieden onder de ogen. Ouderdomsgerelateerde donkere kringen zijn vaak een combinatie van pigmentatie en een dunner wordende huid. Ga op zoek naar anti-aging oogcrèmes met collageen-stimulerende en verstevigende ingrediënten zoals retinol om deze problemen aan te pakken.

Het beter begrijpen van je donkere kringen kan helpen bij het kiezen van de oogcrème voor jou. Laten we nu de beste oogcrèmes bekijken die jou helpen met het bestrijden van de wallen en donkere kringen, zodat je de perfecte match vindt voor jouw unieke behoeften.

 

De beste oogcrèmes tegen wallen

 

 

Beauty of Joseon Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal

Deze oogcrème mengt het beste van natuurlijk verhelderende ingrediënten met het geavanceerde van retinal. 10% Ginseng Root Extract voorziet de huid snel van vocht en stimuleert de bloedcirculatie, terwijl niacinamide egaliserend werkt. In combinatie met retinal, een vorm van vitamine A, en peptiden gaat deze oogcrème donkere kringen, wallen, en fijne lijntjes tegen.

 

 

Mary & May Tranexamic Acid+ Glutathion Eye Cream

De Mary & May Eye Cream verheldert intensief de doneren kringen rond de ogen. Tranexamic Acid is namelijk een topper in het verminderen van hyperpigmentatie, en verhelderen van de huid. Daarnaast werkt glutathion als een superheld in het boosten van collageen, en het helpen egaliseren van de huid.

 

 

 

Tocobo Collagen Brightening Eye Gel Cream

Zoek je naar een lichtgewicht oplossing die de huid verhelderd? Dan wordt de Tocobo Collagen Brightening Eye Gel Cream jouw nieuwe go-to. Het is een hydraterende, verfrissende oogcrème verrijkt met lavendelbloemwater, plantaardig collageen en rozenkwarts water. Wat maakt dit de beste oogcreme tegen donkere kringen? Het bevat retinol! Dit stimuleert de collageen aanmaak en vermindert fijne lijntjes en donkere kringen.

 

 

 

Klairs Fundamental Nourishing Eye Butter

Klairs Fundamental Nourishing Eye Butter zal de dunne huid rondom de ogen beschermen en voeden. Een makkelijke keuze voor de personen die last hebben van een dunne huid onder de ogen. Het bevat ook een complex aan peptiden die de zichtbaarheid van fijne lijntjes verbeteren en de huid verstevigen. Geschikt voor alle huidtypes, en zelfs degene die last hebben van milia.

 

 

 

Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream

Dit is een ongeparfumeerde, voedende oogcrème rijk aan gefermenteerde zwarte thee en extracten van moerbei, om zo het gebied onder de ogen te revitaliseren. Daarnaast werken hyaluronzuur, ceramiden en shea boter samen om de huid diep te voeden en te hydrateren.

 

 

 

Heimish Marine Care Eye Cream

Deze rijke, verzachtende crème is samengesteld met gefermenteerd zeewierextract en mineraalrijk zeewater om de gevoelige huid rondom de ogen te verzorgen. De massage-applicator helpt daarnaast met het verminderen van wallen. Tip: bewaar deze in de koelkast, zodat deze nog effectiever de opgezwollen huid onder de ogen kan aanpakken.

 


Neem afscheid van de schaduwen en verwelkom de glow met de beste Koreaanse oogcrèmes tegen donkere kringen. Ben je opzoek naar producten die ook pigmentatie in de rest van het gezicht aanpakken, check dan onze cremes tegen pigment, of chat met één van onze skincare specialisten.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter