• Lorem ipsum

De 7 Beste BB Creams voor een Koreaanse Skincare Glow

6 Dec 2023
door Team LW

BB-crèmes, ook wel bekend als Blemish Balm-crèmes, hebben de wereld van huidverzorging en make-up stevig veroverd. Maar wat maakt Koreaanse BB-crèmes zo bijzonder als het gaat om het bereiken van een stralende huid? In deze blog benoemen we de 7 beste BB-crèmes voor verschillende situaties. 

Waarom Koreaanse BB Creams?

Koreaanse skincare staat bekend om zijn innovatie en grondige aanpak. BB Creams uit Korea omarmen geavanceerde technologieën en natuurlijke ingrediënten, gericht op het verbeteren van de huidtextuur en het bereiken van een stralende gloed.

Hoe kies je de beste BB Cream voor een Koreaanse skincare glow?

Het selecteren van de beste BB Cream vereist inzicht in je huidtype en de ingrediënten die daar het beste bij passen. Hydraterende eigenschappen, SPF-bescherming en kleurcorrectie zijn cruciale factoren bij het maken van je keuze.

 

1:Missha - Cho Bo Yang BB Cream SPF30 /PA++
Beste anti-aging BB cream

 

Onder de topfavorieten valt de Missha Cho Bo Yang BB Cream op vanwege de uitzonderlijke anti-verouderingsvoordelen, geschiktheid voor verschillende huidtypes en rijke natuurlijke antioxidanten. Het is echter belangrijk om op te merken dat deze crème niet volledig vrij is van geur.

+ Geschikt voor alle huidtypen, vooral de droge huid
+ Veel natuurlijke antioxidanten

- Niet geurvrij

Koop bij Little wonderland | €24,99 

2. Purito - Cica Clearing BB Cream
Meest duurzame en vegan vriendelijke BB cream

Purito's Cica Clearing BB Cream onderscheidt zich door zijn toewijding aan duurzaamheid en veganistische formulering. Het is niet-comedogeen, waardoor het een levensvatbare optie is voor de gevoelige huid. Toch kan de beperking in warme ondertonen sommige gebruikers beïnvloeden.

+ Niet-comedogeen
+Geschikt voor gevoelige huid

- Lichte medium tinten (21, 23) zijn niet geschikt voor warme ondertoon

Koop bij Little wonderland | €15,99

3. Erborian - Super BB Cream 40ml
Beste BB cream voor een volledige dekking

 

Voor degenen die uitgebreide dekking willen zonder in te leveren op comfort, blinkt Erborian's Super BB Cream uit. Zijn lichte textuur en satijnen finish maken het een favoriet. Echter, personen die gevoelig zijn voor geuren moeten zich bewust zijn van de samenstelling.

+ Lichtgewicht
+ Mooie satijnen afwerking
+ veel variaties

- Niet geurvrij

Koop bij Little wonderland | €39,99

4. Heimish - Moringa Ceramide BB Cream SPF 30 PA++
Beste BB cream voor een natuurlijke afwerking

Heimish's Moringa Ceramide BB Cream bootst een natuurlijke afwerking na, vergelijkbaar met getinte moisturizers. Het is vrij van alcohol en synthetische geuren maar bevat essentiële oliën, iets om rekening mee te houden voor sommige gebruikers

+ Textuur vergelijkbaar met getinte moisturizers
+ Zonder alcohol en synthetische geurstoffen

- Niet vrij van essentiële oliën

Koop bij Little wonderland | €19,99

5. Missha - M Perfect Cover BB Cream SPF42 PA++ 50ml
Beste BB cream voor verschillende huidtinten

 

Een belangrijk kenmerk van Missha's M Perfect Cover BB Cream is het uitgebreide kleurenbereik en de gevarieerde ondertonen, met opties voor een breder spectrum van huidtinten. Het is niet volledig vrij van geur.

+ Heeft verschillende ondertonen
+ Medium tot volledige dekking

- Niet geurvrij

Koop bij Little wonderland | €16,99

6.Asianclub - Viper & Snail Lasting BB Cream SPF 50+ PA+++
Meest verhelderende BB cream

De Asianclub Viper & Snail Lasting BB Cream richt zich op het verhelderen en egaliseren van de huidskleur, met de hoogste SPF. Echter, de mogelijke invloed op veiligheid tegen schimmelacne moet worden opgemerkt.

+ Egaliseert de huidskleur
+ Hoogste SPF van de bb creams

- Niet veilig voor schimmelacne

Koop bij Little wonderland | €37,99

7. Troiareuke - Aesthetic BB Cream A Formula
Meest acne-vriendelijke BB cream

 

Troiareuke's Aesthetic BB Cream richt zich op de acne-gevoelige huid met zijn niet-comedogene formulering. Het is vrij van alcohol en synthetische parfums, maar biedt slechts één tint aan. 

+ Niet-comedogeen
+ Alcohol- en synthetische parfumvrij

- Slechts één tint

Koop bij Little wonderland | €37,99

Conclusie

Deze BB-crèmes zijn uitstekende producten, elk uitblinkend in specifieke kenmerken. Van anti-verouderingseigenschappen tot diverse kleurbereiken, gebruikers kunnen hun ideale match vinden onder deze topkandidaten. Mocht je er toch niet uitkomen? Bekijk dan eens al onze bb-creams, ben je opzoek naar een BB-cream met zonnebrand? Dan is deze bb cream met spf categorie voor jou

FAQs

 • Zijn BB-crèmes geschikt voor alle huidtypes?
  BB-crèmes zijn geschikt voor verschillende huidtypes, maar het is cruciaal om de juiste te kiezen die aansluit bij specifieke huidbehoeften.

 • Bieden BB-crèmes voldoende dekking voor oneffenheden?
  De meeste BB-crèmes bieden lichte tot medium dekking en verbergen effectief kleine oneffenheden.

 • Zijn BB-crèmes een alternatief voor zonnebrandcrème?
  Hoewel BB-crèmes enige bescherming tegen de zon bieden, bieden ze mogelijk niet hetzelfde beschermingsniveau als speciale zonnebrandcrèmes.

 • Kunnen BB-crèmes moisturizers vervangen?
  BB-crèmes bevatten vaak hydraterende eigenschappen, maar voor mensen met een zeer droge huid kan een aanvullende moisturizer nodig zijn.

 • Hoe kiest men de juiste kleur BB-crème?
  Het testen van kleuren op je kaaklijn of het zoeken naar professioneel advies kan helpen om de meest geschikte kleur voor je huidskleur te bepalen.
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter