• Lorem ipsum

Brand Spotlight: Thank You Farmer

27 Feb 2021
door LW Editorial

De wereld van K-beauty kan nogal overweldigend zijn. Er zijn zo veel producten en merken... We snappen het! Bij LW vinden we niks leuker dan nieuwe skincare merken ontdekken. Zo helpen we jou een handje om je HG skincare producten te vinden! Deze week gaat het over Thank You Farmer. Zoals de naam al zegt, benadert Thank You Farmer huidverzorging op een natuurlijke manier. Hun producten zijn gecreëerd met de gedachte dat de kracht van plantaardige, antioxidant-rijke extracten voor een gezonde, glowy huid zorgen.

Thank You Farmer ontstond als reactie op de nogal gedurfde claims die vanuit de beauty-industrie worden gemaakt. Sommige merken en sommige producten beloven resultaten die niet helemaal geloofwaardig zijn. Een hydraterende serum die je huid binnen no-time tien jaar jonger laat lijken? Een essence die ervoor zorgt dat al je puistjes bij toverslag verdwenen zijn? Thank You Farmer houdt het liever niet bij valse beloftes. Wél geloven ze dat een stralende, gezonde huid haalbaar is voor bijna iedereen. Wat daarvoor nodig is? Geduld, een milde, minimalistische skincare routine die je huid niet overbelast, en natuurlijke producten die rijk zijn aan plantaardige extracten die bewezen werkzaam zijn. 

Het merk heeft verschillende productlijnen gelanceerd die zich ieder op een ander huidprobleem richten. We richten ons deze week op drie belangrijke: Miracle Age, True Water en Back To. Ieder van deze productlijnen van Thank You Farmer heeft zijn eigen identiteit en zijn eigen doel, zoals het diep hydrateren van de huid, het bestrijden van de effecten van huidveroudering, of het versimpelen van skincare routines en een 'back to basic'-aanpak ondersteunen. 

Thank You Farmer Miracle Age

Ouder worden we allemaal. Over het algemeen goed nieuws, maar niet altijd voor de huid. Het verstrijken van de jaren brengt bepaalde huidproblemen met zich mee, zoals een afname in het collageen, een valere teint en de vorming van rimpels. Een goede huidverzorging kan een groot verschil maken, en op tijd beginnen met het voeden van de huid met bewezen effectieve ingrediënten zal zorgen voor een stevigere, jonger uitziende huid. De productlijn Miracle Age van Thank You Farmer is speciaal ontwikkeld om huidveroudering te vertragen. Deze lijn bevat alles wat je nodig hebt voor een complete anti-age skincare routine, zoals een serum, een moisturizer en een sheet masker. De producten van de Miracle Age-lijn zijn geformuleerd met een rijk complex aan plantaardige wortel- en kruidenextracten, zoals klis (burdock root), zoethout en postelein (purslane). We vertellen graag meer over Postelein, een krachtige antioxidant die de huid kan helpen verjongen.

Postelein is minder bekend dan bijvoorbeeld Centella Asiatica of Hyaluronzuur. Er bestaat geen grote hype omheen. Maar wij zijn dol op postelein en de effecten van postelein op de huid! Postelein ('Portulaca Oleracea' in het Latijn) is een succulent die bloeit van juni tot in de herfst, en bekend staat om zijn mooie gele bloemen. In de Koreaanse traditionele geneeskunst wordt het al eeuwen gebruikt om ontstekingen en irritaties te verlichten. Postelein is een rijke plantaardige bron van omega 3-vetzuren, en zit ook vol met antioxidanten, mineralen en vitaminen. Het geeft postelein zijn ontstekingsremmende, antioxidatieve en en genezende eigenschappen. Door de sterke antioxidatieve effecten van postelein helpt het om vrije radicale schade aan de huid te verminderen, en ervoor te zorgen dat de huid zich jonger gaat gedragen. Alle producten in de Miracle Age productlijn zijn rijk aan postelein-extract, en dat maakt deze lijn zo geschikt voor mensen die hun huid lang jeugdig, stevig en soepel willen houden. 

 

Thank You Farmer True Water

Er zijn verschillende redenen waarom je last kunt hebben van een droge huid. Soms is het gewoon een kwestie van genetische aanleg, maar ook een koud klimaat en het gebruik van bepaalde actieve ingrediënten zoals retinol kunnen een droge huid veroorzaken. Wat vast staat, is dat een gezonde huid een goede vochtbalans heeft. Een huid met een kwetsbare of zwakke vochtbarrière is vatbaarder voor allerlei huidproblemen. Je kunt sneller last krijgen van irritatie, een ruwe huidtextuur, en zelfs een verergering van break-outs en acne.

True Water van Thank You Farmer richt zich op het herstellen van een gezonde vochtbarrière. Alle producten uit deze lijn zijn rijk aan hydraterende ingrediënten zoals glycerine, aloë vera of hyaluronzuur. Deze zorgen voor een toevoer van vocht naar de cellen van de huid. Ze werken als kleine magneetjes die vocht aantrekken en ervoor zorgen dat dit vocht in de buitenste huidlagen terecht komt, zodat je een dewy, stralende huid krijgt.

De True Water Deep Cream is een goed voorbeeld van een moisturizer die zowel hydraterend als 'moisturizing', oftewel vochtinbrengend is. Bij het formuleren van deze crème is rekening gehouden met een kwetsbare huid die behoefte heeft aan een sterkere vochtbarrière. Verschillende componenten van de aloë vera, centella asiatia en glycerine hydrateren de huid, en de beschermende werking van onder meer squalaan en sheaboter vormt een onzichtbare laag die de huid soepel en zacht maakt en transdermaal waterverlies tegengaat. 

 

Back To Iceland

Reinigen en exfoliëren vormt de basis van een effectieve skincare routine. Het zorgt ervoor dat je huid ontdaan is van vuil, talg en dode huidschilfers. Zo worden de rest van de toners, serums en moisturizers in je routine optimaal door je huid opgenomen. Het is dus belangrijk dat deze basis van je huidverzorging in orde is. Onder andere hiervoor heeft Thank You Farmer de productlijn Back To Iceland ontwikkeld, met huidverzorgingsproducten die zorgen voor een optimale huidconditie aan het begin van je skincare routine. In de Back To huidverzorgingslijn zit onder meer een reinigingswater, een schuimende reinigingsgel en een exfoliërende peeling cream met BHA en PHA. 

Een van de belangrijkste ingrediënten in de Back To lijn is IJslands Mos. IJslands Mos is een symbiose tussen een schimmel en een algensoort die ontstaat in extreme weersomstandigheden, zoals hoog in de bergen of in arctische gebieden. Het is een eetbaar plantaardig medicijn dat al lange tijd tegen verkoudheid en hoest wordt gebruikt, omdat het een verzachtend, beschermend laagje over de slijmvliezen van de mond en de keel aanbrengt. Op de huid heeft IJslands Mos hetzelfde effect; het werkt sterk kalmerend, vochtinbrengend en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dit komt doordat IJslands Mos rijk is aan polysachariden. Zowel de Back To Iceland Cleansing Foam, Back To Iceland Cleansing Water en Back To Iceland Peeling Cream hebben hoge concentraties aan IJslands Mos. De producten uit deze lijn zijn allemaal uitermate geschikt voor de gevoelige huid. 

Onze favorieten 

Thank You Farmer True Water Deep CreamThank You Farmer Miracle Age Repair Cotton Mask
  
Thank You Farmer Back To Iceland Cleansing FoamThank You Farmer True Water Deep Serum

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter