• Lorem ipsum

Essences voor elk budget

16 Jan 2021
door LW Editorial

We kennen het. Soms zit je even krap bij kas. Het grote voordeel van Korean skincare is dat er in alle prijsklassen een geschikt product te vinden is. Voor essences geldt dit net zo goed. De intense hydratatie die een essence biedt, maakt essences essentieel voor het behouden van een gezonde huid.

Een gehydrateerde huid is een gezonde huid, of je nou rijk bent of niet. Daarom hebben we deze week een speciale gids met daarin de beste essences voor ieder budget. Of je nou niet veel meer dan twee tientjes te spenderen hebt, of een wat hoger bedrag wilt uitgeven, wij helpen je kiezen!

+/- €20

Geef je liever niet meer uit dan zo’n €20? No sweat, want er zijn in deze categorie genoeg betaalbare en effectieve essences om uit te kiezen. 

TIA'M Snail & Azulene Water EssencePURITO Galacto Niacin 97 Power Essence


Laat je niet misleiden door de zachte prijs. TIA’M Snail & Azulene Water Essence is een essence zonder vulstoffen. De formule bevat 87% slakkenfiltraat, plus allantoïne, panthenol, beta-glucaan en hyaluronzuur, om roodheid en irritatie te verminderen. Krachtige hydratatie en kalmerende, verstevigende huidverzorging, en de prijs slaat niet bepaald een gat in je spaarrekening. Kers op de taart is de stijlvolle, minimalistische verpakking!

Wil je budgetproot EN vegan? Wat dacht je van Purito Galacto Niacin 97 Power Essence? Een sterk geconcentreerde essence die 92% galactomyces-fermentfiltraat met 5% niacinamide combineert, om de teint te verbeteren, het aanzicht van poriën te verminderen en vroegtijdige rimpels te voorkomen. Geen parfum of essentiële oliën, maar gewoon een formule die werkt. 

 

€20 - €30

Past het prijssegment €20 - €30 beter bij jou? Dan valt er al een stuk meer te kiezen.

SECRET KEY Starting Treatment EssenceCOSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence


De Starting Treatment Essence van Secret Key is een voorbeeld van zo’n keuze. Het is een geweldige aanvulling op elke Korean skincare routine, en zorgt voor een soepele, elastische huid. De combinatie van galactomyces, centella asiatica en groene thee geven een antioxidatieve boost, maar is tegelijkertijd zacht genoeg om de onrustige en gevoelige huid kalm en verzorgd te houden en voor een gezonde huid te zorgen.

Grote kans dat je de Advanced Snail 96 Mucin Power Essence al langs hebt zien komen, want hij is een holy grail van menig skincare-enthousiast, skinfluencer en skincare-vlogger. Misschien omdat deze essence zo breed inzetbaar is; deze essence bestrijdt effectief allerlei huidproblemen. Hij heelt kleine beschadigingen, maakt de huid soepel en ‘plump’, kalmeert, verfijnt rimpels, en dit allemaal terwijl de textuur opvallend fris en licht aanvoelt. We hoeven ‘m dan ook eigenlijk niet meer aan te prijzen, maar we doen het toch. Omdat het kan.

 

€30 - €40

Heb je de financiële ruimte om wat dieper in je buidel te tasten voor een essence? Dan vind je in deze prijscategorie een aantal geweldige essences.

NEOGEN Real Ferment Micro EssenceBLITHE Vital Treatment 5 Energy Roots


De Neogen Real Ferment Micro Essence combineert de kracht van de meest hoogwaardige gefermenteerde ingrediënten met verhelderende bestanddelen zoals adenosine, arginine, niacinamide en glutaminezuur, die samen aan het werk gaan om voor een soepele, stralende en intens gehydrateerde huid zorgen. Deze essence is een superster als het aankomt op het verminderen en voorkomen van fijne lijntjes en rimpels en het egaliseren van hyperpigmentatie.

Een andere geweldige essence die zijn iets hogere prijskaartje meer dan waard is, is de Vital Treatment 5 Energy Roots van Blithe. Er zit een rijk complex van 5 geneeskundige, heilzame plant-extracten in die in Korea al eeuwenlang bekend zijn hun antioxidatieve, huidverstevigende werking, zoals extracten van de Grote Klis, Ginseng, Lotus en Weegbree. Een rijke, hydraterende essence die de huid voedt en verzorgt, met een botanische boost die voor een gezonde huid zorgt die straalt.

Wat vind jij? Is duurder altijd beter? Moet je veel geld hebben voor een mooie, gezonde huid?

XX, Redactie LW

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter