• Lorem ipsum

Brand Spotlight: Troiareuke

29 Aug 2020
door M. Toledo

Het is weer tijd om een merk in de spotlights te zetten! Vandaag is professioneel wellness-merk Troiareuke aan de beurt. 

We doen bij Little Wonderland ons best om onze klanten een zo breed mogelijk aanbod te bieden. Meer keus betekent natuurlijk meer skin care-plezier (yes!), maar het kan er ook voor zorgen dat je niet weet wat je moet kiezen. Dit klinkt als een luxeprobleem, maar toch. Zie deze spotlight als een gids, zodat jij precies weet welk merk het beste bij jouw specifieke behoeften past.

Troiareuke is een professioneel wellness-merk dat lange tijd alleen in huidklinieken door professionals werd gebruikt. Ik vond het heel interessant om meer over dit merk te leren, en ik hoop jullie ook. 

De naam Troiareuke staat voor het klassieke Griekse woord voor ‘fundatie’ of ‘begin’. Het is een cruelty-free merk dat al hun producten in Korea ontwikkelt en produceert. Het merk werd eerst alleen in een professionele setting toegepast, zoals in wellness-oorden en in huidklinieken. Nog steeds gebruiken meer dan 5,000 huidklinieken de producten van Troiareuke, en onder huidtherapeuten en cosmetische dermatologen in Korea is het nog altijd een geliefd merk. 

De klanten waren zo enthousiast over de producten van Troiareuke, dat ze deze ook heel graag thuis wilden gebruiken. Zo is Troiareuke zich gaan uitbreiden, zodat hun producten ook toegankelijk werden voor particulieren. Zo konden klanten de kwaliteit, luxe en de therapeutische kwaliteit van hun spa-behandeling in huis halen. Door deze professionele kwaliteit zit de huidverzorging van Troiareuke in een iets luxer, hoger prijssegment. 

De specialisten van Troiareuke zijn experts op het gebied van de gevoelige huid die last heeft van acne. Hun producten zijn zo geformuleerd dat ieder huidtype er baat bij kan hebben, maar als je last hebt van een onzuivere, gevoelige huid, dan vind je bij Troiareuke misschien wel je nieuwe holy grail! 

Troiareuke ACSEN 

De ACSEN-lijn van Troiareuke is een van de best verkopende productlijnen van Troiareuke. ‘AC’ staat voor ‘acne’ en SEN staat voor voor ‘sensitive’. De ACSEN-lijn bevat milde producten met een krachtige werking die de beschadigde huid herstellen en ontstekingen tegengaan. 

Het voornaamste ingrediënt in de ACSEN-producten is Centella Asiatica. Als je een K-beauty lover bent, dan heb je vast al wel eens van dit wonderbaarlijke plantje en zijn geneeskrachtige, kalmerende eigenschappen gehoord. Wat Troiareuke ACSEN anders maakt, is dat ze uitsluitend de meest hoogwaardige Centella Asiatica uit Maleisië gebruiken. 

Ik zal hieronder een aantal fijne producten uit de Troiareuke ACSEN-lijn uitlichten en er wat meer over vertellen. 

Troiareuke ACSEN TOC Toner

Wat is het?

De T.O.C. in deze toner staat voor Turn Over Cycle, omdat het de cyclus van huidvernieuwing stimuleert en de opbouw van dode huidcellen die acne veroorzaken voorkomt. Deze toner is ook heel geschikt voor een gevoelige huid die kampt met een verzwakte barrièrefunctie. Het helpt de barrièrefunctie te ondersteunen, zodat de huid van binnenuit weer gezond en weerbaar wordt. 

Wat zit er in?

De T.O.C. Toner van Troiareuke ACSEN bevat een combinatie van hyaluronzuur, salicylzuur en glycolzuur. Hyaluronzuur versterkt en hydrateert de huid, glycolzuur exfolieert het huidoppervlak en salicylzuur dringt tot diep in de poriën door, om daar de opbouw van dode huidcellen tegen te gaan. 

Voor wie is het?

De T.O.C. Toner van Troiareuke ACSEN helpt vooral tegen een doffe huid, zichtbare poriën, overtollig talg, acne, en een gevoelige kwetsbare huid. Het is de perfecte toner voor iedereen die op zoek is naar een multifunctioneel product dat meerdere huidbehoeften tegelijk aanpakt.

Troiareuke ACSEN Selemix Serum

Wat is het?

Dit is een serum met twee krachtige effecten. Het kalmeert de huid en het vermindert te zichtbaarheid van achtergebleven littekens door ernstige acne.

Wat zit er in?

Selemix-an is een speciaal complex dat gepatenteerd is door Troiareuke. Het is onder meer samengesteld uit gefermenteerde bonen, magniolaschors-extract en kruidnagelbloem-extract, wat tegen ontstekingen werkt en de beschadigde huid herstelt. Vlinderbloem- en postelein-extracten werken ook ontstekingsremmend. Selemix-an is 2000 keer zo effectief in het neutraliseren van vrije radicalen als Vitamine E, het heeft een sterke antioxidante werking en het maakt de huid weerbaarder tegen de schadelijke effecten van UV-straling.

Voor wie is het? 

 Het Troiareuke ACSEN Selemix Serum bestrijdt acne zeer effectief en verzorgt de gevoelige huid. De magnoliaschors-extracten doden de bacteriën in de huid die acne veroorzaken. Door de kalmerende bestanddelen is het ook heel geschikt voor de gevoelige huid die kampt met eczeem en irritaties.

Troiareuke Acsen Oil Cut Cleansing

Wat is het?

De Troiareuke ACSEN Oil Cut Cleansing is een twee-in-een-reiniger die bedoeld is om de talgproductie in toom te houden. Als je deze reiniger gebruikt, hoef je dus niet de twee gebruikelijke stappen van je double cleansing-routine te doorlopen. Het is een milde, effectieve reiniging voor de gevoelige huid die last heeft van acne. Je huid voelt na het reinigen niet gevoelig of droog aan. 

Wat zit erin?

Deze reiniger maakt gebruik van de natuurlijke reinigingskracht van Saponaria officinalis, oftewel Zeepkruid. De extracten van Zeepkruid werken als een zeer milde reiniging voor de huid, zonder voor irritaties te zorgen. Papaya-extract exfolieert de huid zeer mild, en aloë vera-sap kalmeert.

Voor wie is het?

De formule werkt wonderwel voor alle huidtypes. Er zitten geen minerale oliën, essentiële oliën, alcohol, siliconen of producten van een dierlijke oorsprong in.

Troiareuke Aesthetic BB Cream A Formula

Wat is het?

De Troiareuke Aesthetic BB Cream A Formula is het beste van beide werelden: een combinatie van huidverzorging en make-up. Onvolkomenheden worden met een natuurlijke dekking verborgen, en de formule verzorgt tegelijkertijd voor je huid. Het geeft een instant perfectionerend effect die ook nog eens zorgt voor een gezonde, gekalmeerde huid.

Wat zit erin?

In de BB cream zitten een hoop ingrediënten waar je huid blij van wordt. Houttuynia Cordata-extract heeft een behoorlijke hoeveelheid polyphenolische flavanoïden, die een onstekingsremmende, antioxidante en antibacteriële werking hebben. Er zit ook tea tree-olie in, plus adenosine, niacinamide en glycerine.

Voor wie is het?

De Aesthetic BB Cream is voor iedereen die de huid wilt perfectioneren, onzuiverheden wil verbergen en de huid tegelijkertijd wilt verzorgen. Door de verzorgende ingrediënten is het ideaal voor mensen met een gevoelige, onrustige huid die imperfecties willen maskeren en daar geen reguliere make-up voor willen gebruiken, omdat ze ervaren dat hun acne daardoor verergert.

Dit was het voor vandaag. Ik moet zeggen dat ik oprecht sta te kijken van dit merk, de krachtige maar toch milde producten en de interessante ingrediënten die ze gebruiken. Ik heb zelf geen hele geïrriteerde huid of acne, maar de T.O.C. toner en de BB cream zijn wat mij betreft wel blijvertjes in mijn huidverzorgingsroutine. Wat is jouw ervaring met het assortiment van Troiareuke? Ben ik jouw favoriete Troiareuke-product vergeten? Deel het in de comments!

XXX, Marthe

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter