• Lorem ipsum

UNOVE

UNOVE, een revolutionaire huidverzorgingslijn van Dr.FORHAIR die de normen van haarverzorging opnieuw definieert met zijn flagship product, Unreal Softness! Toegewijd aan de kunst van het maken van uitzonderlijke haarproducten, heeft Dr.FORHAIR de allernieuwste technologie en een passie voor haargezondheid benut om u een transformatieve oplossing voor beschadigd en droog haar te bieden.

Lees meer
€25,99
tijdelijk uitverkocht
Oplossing voor extreem beschadigd haar. Ontworpen met 30.000ppm Keratine-PF om zelfs het meest beschadigde haar te herstellen. Lees meer
Voor 22:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Tijdelijk uitverkocht
UNOVE Deep Damage Treatment Ex
Toegevoegd aan winkelwagen
UNOVE
Deep Damage Treatment Ex
Oplossing voor extreem beschadigd haar. Ontworpen met 30.000ppm Keratine-PF om zelfs het meest beschadigde haar te herstellen.
€25,99

UNOVE is een zorgvuldig samengestelde haarverzorgingslijn die is ontworpen om vermoeide, gestreste lokken weer leven in te blazen. Dompel jezelf onder in de luxe van een salonachtige ervaring vanuit het comfort van je huis terwijl UNOVE zijn magie op je haar uitwerkt.

Wat UNOVE onderscheidt is de niet-aflatende toewijding aan het herstellen en revitaliseren van haar door essentiële vitamines en eiwitten rechtstreeks in de haarzakjes te brengen. Deze unieke aanpak gaat verder dan een oppervlaktebehandeling en zorgt ervoor dat elke streng van wortel tot punt wordt gevoed.

Ervaar de obsessie met perfectie terwijl UNOVE een nieuw tijdperk van haarverzorging onthult. Transformeer uw dagelijkse routine in een ritueel van zelfzorg, waarbij u zich overgeeft aan de onwerkelijke zachtheid die alleen UNOVE by Dr.FORHAIR kan bieden. Verbeter uw haarverzorgingsspel met UNOVE, waar wetenschap en luxe samenkomen voor ongeëvenaarde resultaten.