• Lorem ipsum

PACK-age

Geen producten gevonden...
PACK-age

PACK-age combineert het beste van twee werelden; skincare die geformuleerd is met heerlijke en doeltreffende ingrediënten, in verpakkingen die zo schattig zijn dat je je vingers er bij af zou willen likken. De producten van PACK-age zijn ware kunstwerkjes op zich. Zo heeft het oog ook wat, terwijl je huid er ook nog eens heel vrolijk van wordt.

Speelgoed voor je huid

Uiteraard is het belangrijkste doel van cosmetica de verzorging van je huid, maar bij PACK-age vinden ze dat geavanceerde skincare óók een emotionele kant heeft. Door samen te werken met allerlei individuele kunstenaars en artiesten, deze te betrekken bij de ontwikkeling van hun verpakkingen, komen ze tot een bijzonder assortiment aan skincare, met fleurige, trendy producten die je zonder zorgen elke dag kan gebruiken.

PACK-age kopen bij Little Wonderland

Ben je al benieuwd geworden naar de vrolijke producten van PACK-age? We hebben toners, maskers en voetverzorging in ons assortiment. Bestel je voor 22:00 op een werkdag, dan sturen we het pakketje de volgende dag nog naar je toe, plus leuke samples. Bestel je voor meer dan 40 euro, dan krijg je een gratis sheet mask!