• Lorem ipsum

Belif

Geen producten gevonden...
Belif

“Geloof in de waarheid”, daar staat Belif voor. Het is Korea's eerlijkste skin care merk. Belif combineert traditionele, heilzame kruidentradities met de modernste wetenschap op het gebied van huidverzorging. Alles om jou de meest effectieve zorg voor je huid te bieden. 

De filosofie van Belif steunt op vier kernwaarden: eerlijke, echte ingrediënten, eerlijke formules, ware oprechtheid en ware voordelen voor de huid. Door deze waardes na te volgen, staat het merk aan de basis van producten die je huid kalmeren, veroudering tegengaan en je huid stralend en gezond te houden. Hiervoor grijpen ze terug op natuurlijke botanische bestanddelen die de natuur te bieden heeft, zoals calendula, duizendblad, rozenbottel en amandel.

Belif Aqua Bomb 

Ieder natuurlijke extract heeft zijn eigen heilzame uitwerking op de huid, zoals het verminderen van fijne lijntjes, het terugdringen van huidveroudering of het verzorgen en kalmeren van de gevoelige, onrustige huid. 

Belif The True Cream Moisturizing Bomb

Je huid constant gehydrateerd houden zorgt voor een jonge, gezonde en stralende huid. Daarom heeft Belif verschillende producten ontwikkeld waarbij ze de huid met natuurlijke ingrediënten voeden. Zo gebruikt de Hungarian Water Essence rozemarijn en lavendel, krachtige hydraterende en antioxiderende middelen, om je huid gezond te houden. Voor een ultieme hydrateerende ervaring gebruik je The True Cream Moisturizing Bomb. Deze 26-uur hydraterende crème van Belif houdt de huid zacht en soepel met smeerwortel, een krachtige hydraterend middel. Zo blijft je gezicht de hele dag sterk en gevoed. 

Belif kopen bij Little Wonderland

Je huid heerlijk hydrateren met de botanische huidverzoring van Belif? Bestel je op werkdagen voor 20:00 uur, dan heb je het morgen nog in huis! Bij elke bestelling ontvang je gratis samples, en boven de €40,- ontvang je ook nog eens een gratis sheetmasker.

 

Onze topmerken: MizonInnisfree | Dr. Jart+ | Whamisa | Aromatica