• Lorem ipsum

The Vegan Glow

Geen producten gevonden...
The Vegan Glow

The Vegan Glow is een 100% vegan en dierproefvrij Koreaanse cosmeticamerk. Zij geloven dat wij dieren niet bezitten. Daarom zijn hun producten volledig vrij van dierlijke ingrediënten. The Vegan Glow gelooft dat huidverzorging van binnenuit komt. Wanneer Vegan Glow producten worden gebruikt, kan erop vertrouwd worden dat geen enkel dier heeft geleden voor jouw schoonheid. Vegan Glow geloof in veilige cosmetica. Daarom zijn de producten strikt geformuleerd met EWG Green ingrediënten. The Vegan Glow draait helemaal om schone, veilige en ethische cosmetica. Het is het proberen waard!

Vegan Cosmetica

Bij de merkfilosofie draait alles om schone, veilige en ethische cosmetica. Elk product van The Vegan Glow is 100% vegan en dierproefvrij. Hun producten bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn niet op dieren getest. Wanneer producten van dit merk gebruikt, kunt u erop vertrouwen dat geen dier heeft geleden voor uw schoonheid.Op basis van jarenlange ervaring uit de verbazingwekkende Koreaanse cosmetica-industrie, heeft de Vegan Glow zorgvuldig de meest effectieve ingrediënten geselecteerd en producten gemaakt die gewoon werken. Zonder kunstmatige geur, gevaarlijke of dierlijke ingrediënten. Hun simplistische maar effectieve formuleringen bieden je huid zachte zorg waarop je kunt vertrouwen.

Little Wonderland biedt meer vegan huidverzorging. Verken deze sectie om je eigen veganistische huidverzorgingsroutine samen te stellen. 

Vegan Huidverzorging

Een van de eerste producten die door dit merk os geïntroduceerd, is de Mild Foam Cleanser, volgens The Vegan Glow het meest efficiënte, veiligste en schuimreiniger ooit gemaakt. De reiniger is geformuleerd met een pH-waarde van 5,5 en geen geur in de reiniger maakt dit de perfecte match voor gevoelige huidtypes. Ze ontwikkelden ook de Original Shampoo Bar, een vegatarische shampoo perfect voor je huid en het  milieu.

Ten slotte hebben ze de Original Conditioner Bar ontwikkeld, de conditioner verbeter het volume en herstelt de glans in je haar op een natuurlijke, efficiënte en veilige manier. De formulering heeft een pH-waarde van 5,5 ± 1 en bevat belangrijke ingrediënten zoals camelia- en arganolie.

The Vegan Glow werkt hard om nieuwe veganistische producten te ontwikkelen.

The Vegan Glow Kopen

Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar The Vegan Glow? Bekijk dan de volledige collectie op Little Wonderland en ontdek The Vegan Glow. Bestel op werkdagen voor 22:00 uur, dan heb je het morgen nog in huis! Bij elke bestelling ontvang je gratis samples, en boven de €40, ontvang je ook nog eens een gratis sheet masker. Bovendien spaar je bij iedere bestelling onze Wonder Points, waarmee je leuke acties op jouw favoriete producten kunt verzilveren.

Onze topmerken die ook vegan producten aanbieden: Aromatica | Klairs | Whamisa | Purito | Yadah