• Lorem ipsum

Pony Effect

Geen producten gevonden...
Pony Effect

Park Hye Min, beter bekend als Pony, is een Koreaanse celebrity make-up-artiest die door haar kennis en YouTube-tutorials een enorme groep trouwe fans en volgelingen heeft gekregen. Na de enorme populariteit van haar YouTube-kanaal en de succesvolle samenwerking met het internationale cosmeticamerk MEMEBOX, besloot Pony om haar kennis en kunde wat betreft make-up te gebruiken om een eigen merk op te zetten: Pony Effect. Pony is het brein achter dit merk, en als creative director ontwikkelt ze zelf zorgvuldig alle cosmetica, plus de tools die haar persoonlijke beauty tips en trucs laten zien. 

Expressie en individualiteit

Pony’s transformerende make-up-skills en leerzame YouTube-tutorials hebben haar tot een visionair gemaakt binnen én buiten de K-beauty-industrie. Pony Effect is een experimenteel make-up-merk dat de grenzen van make-up opzoekt en verlegt. De producten zijn met de grootste zorgvuldigheid ontworpen, en stralen individualiteit en kleurrijke zelfexpressie uit. Alle producten van Pony Effect zijn stijlvol en sprekend verpakt, en bieden resultaten met een hoge intensiteit, voor bijzondere momenten maar ook voor dagelijkse make-up-looks. 

Met de Powdery Whisper Lipstick kom je classy voor de dag. De textuur die de lipstick op je lippen achterlaat is zijdezacht, de kleuren diep geconcentreerd en mat. Voor verzorgde, matte lippen in sprekende, dramatische kleuren, van diep bordeaux tot tot sprankelend koraal. Voor een precieze applicatie in een handomdraai is er de Powder Touch Lip Lacquer, die vloeiend over je lippen glijdt. Er zit in het assortiment vast een prachtige kleur die perfect bij jouw lippen past.

Fonkelende lippen, intense roodtinten

Hou je meer van een glossy finish? De Enamel Glossy Lip legt als het ware een laklaag over je lippen, voor een glanzende finish die lang blijft zitten. 

Pony Effect kopen bij Little Wonderland

Ben je al benieuwd geworden? Laat je lippen spreken, en voeg de intensief gepigmenteerde lipsticks en lacquers van Pony Effect toe aan je collectie! Wij hebben als een van de weinigen in Nederland de cosmetica van Pony Effects in ons K-beauty-assortiment. Bestel je op werkdagen voor 20:00, dan heb je het morgen nog in huis! Bij elke bestelling ontvang je gratis de leukste samples, en boven de 40 euro ontvang je ook nog eens een gratis sheetmasker.