• Lorem ipsum

Bouquet Garni

Stap in de wereld van botanische schoonheid met Bouquet Garni. Dit huid- en lichaamsverzorgingsmerk is geïnspireerd door de prachtige landschappen van Korea en gebruikt de kracht van de natuur om producten te leveren die zowel effectief zijn en fantastisch ruiken. Elk product is zorgvuldig samengesteld om een zintuiglijke ervaring te bieden terwijl het van binnenuit voedt.

Lees meer
Geen producten gevonden...

Bouquet Garni

De producten van Bouquet Garni zijn doordrenkt met botanische extracten en verzorgende oliën. Of je nu de voorkeur geeft aan de delicate geur van rozen of het zoete aroma van vanille, Bouquet Garni heeft een geur die bij jouw voorkeuren past. Hun producten zijn ontworpen om niet alleen de huid te verzorgen, maar ook het lichaam en de geest. Door de heerlijk ruikende producten in je routine op te nemen, voelt elke douche sessie als een luxe spa-ervaring.

Bouquet Garni Deep Perfume

Revitaliseer je haar met de Bouquet Garni Deep Perfume Treatment en de Bouquet Garni Deep Perfume Shampoo. Verrijkt met een mix van krachtige botanische extracten en verzorgende oliën dringt dit duo diep door in de haarschacht voor voeding en zachte lokken. De unieke technologie die het merk gebruikt om de geur effectief te integreren, zorgt ervoor dat de geur nog enkele dagen na het wassen in je haar blijft hangen.