• Lorem ipsum

Beigic

De producten van BEIGIC zijn vegan en cruelty free, waardoor ze perfect passen in een lifestyle die bewust probeert om te gaan met het klimaat. Alle producten van BEIGIC worden vervaardigd in Zuid Korea en bevatten geen synthetische geur- of kleurstoffen, siliconen, parabenen en SLS/SLES. BEIGIC maakt gebruik van groene koffieboon-extract, een ingrediënt dat bewezen actief bijdraagt aan een stralende, jeugdige huid. De natuurlijke cafeïne in groene koffiebonen geeft de bloedcirculatie een boost en verbetert het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. 

Lees meer
Geen producten gevonden...

BEIGIC Comforting Cream kopen

De Beigic Comforting Cream is een voedende cream rijk aan kalmerende ingrediënten. Deze moisturizer is ook geschikt voor de gevoelige huid met acne. De huid blijft de hele dag door gehydrateerd, donkere vlekjes worden verhelderd en de huid wordt stevig en gerevitaliseerd. Dit is een crème die zeer goed bij ieder huidtype past. Beigic Regenerating Oil is een rijke olie die de huid een extra boost geeft, met heerlijke natuurlijke oliën die de huid beschermen en een dewy finish geven. 

Koop BEIGIC bij Little Wonderland

Little Wonderland is de beste plek om aan de geliefde Korean Skincare van Beigic te komen. We hebben veel meer cruelty-free skincare van merken zoals Aromatica, AXIS-Y en The Vegan Glow. Veel van onze merken hebben ook vegan producten: neem eens een kijkje in ons grote assortiment Vegan skincare. Shoppen bij Little Wonderland heeft vele voordelen. Spaar voor Wonder Points en krijg korting op toekomstige bestellingen. Wij verzenden bestellingen die voor 22:00 geplaatst worden nog dezelfde dag!