• Lorem ipsum

Meideme

Meideme is een van de eerste huidverzorgingsmerken in zijn soort in Zuid-Korea, het is het enige Farm Cosmetics Brand. Dit betekent dat hun belangrijkste grondstoffen uit de formules worden geteeld en geoogst op hun eigen Meideme boerderij. Ze creëren huidverzorging met unieke ingrediënten zoals de Meideme gouden hibiscus en groene salviaplant.

Lees meer
Geen producten gevonden...

Clean beauty Koreaanse huidverzorging

Het merk is er trots op een clean beauty Koreaans merk te zijn en 16 schadelijke ingrediënten uit hun formules weg te laten. Ze maken alleen natuurlijke huidverzorgingsproducten die zelfgekweekte ingrediënten bevatten en waarvan bewezen is dat ze goed zijn voor de huid. Door hun ingrediënten zelf te groeien kunnen ze gezondere en effectievere producten maken, omdat ze volledig inzicht hebben in het creatieproces vanaf het moment dat het ingrediënt uit de grond wordt geplukt.

Meideme is ook een dierproefvrij en veganistisch huidverzorgingsmerk. Dierproeven en van dieren afgeleide ingrediënten zijn allemaal uitgesloten van het productieproces. Meideme levert daarnaast ook nog huidverzorging van hoge kwaliteit door diepgaand onderzoek te doen naar grondstoffen, en krachtige formules te creëren. De formules bevatten altijd hoogwaardige en hoge percentages van de natuurlijke en effectieve ingrediënten.

Koop Meideme bij Little Wonderland

Als eerste in zijn soort in de Zuid-Koreaanse skincare industrie en in staat om zulke effectieve en mooie producten te creëren, moest het Little Wonderland-team het merk gewoon in ons assortiment hebben. We zijn een grote fan van clean, dierproefvrije en veganistische schoonheidsproducten zoals die van Meideme, Mary & May, Beauty of Joseon, en Round Lab.