• Lorem ipsum

Verzamel Wonder Points bij elke aankoop!

Wonder Points (WP's) zijn onze manier om DANK te zeggen aan trouwe klanten en enthousiaste fans van Koreaanse cosmetica. Je helpt Little Wonderland ijverig om de winkelervaring nog beter te maken. We zijn blij met de vele succesverhalen waarin onze klanten eindelijk hun huidproblemen konden overwinnen met behulp van effectieve huidverzorging uit Korea.

Wij zijn ervan overtuigd dat een huidverzorgingsroutine die perfect is afgestemd op het huidtype en het welzijn het zelfvertrouwen kan vergroten. Daarom adviseren wij je graag vrijblijvend over de keuze van de juiste verzorgingsproducten! Schrijf ons een e-mail of neem contact met ons op via Facebook of via de live chat.

Ontvang een tegoedbon van €5,-

Het is de moeite waard om punten te verzamelen! De verdiende punten kunnen worden ingewisseld voor vouchers, die je hier op Little Wonderland kunt uitgeven aan jouw favoriete cosmetica. Zodra je 125 Wonder Points hebt verzameld, verschijnt de inwisselbare knop en ontvang je een tegoedbon ter waarde van 5 euro.

Hoe verdien ik Wonder Points?

Om Wonder Points te verzamelen, heb je een klantaccount nodig. De punten worden daar opgeslagen en je kunt altijd controleren hoeveel punten je hebt opgebouwd. Voor elke aankoop die je doet op je klantaccount, krijg je de waarde van de aankoop in punten. Dat betekent dat als je voor 50 euro aan K-beautyproducten van ons bestelt, je 50 WP's krijgt. 

Waarom zie ik geen punten nadat mijn order is geplaatst?

Je punten worden gedurende 5 dagen vastgehouden. Na 5 dagen worden je punten vrijgegeven en zijn ze zichtbaar op jouw account.

Ik heb eerder al een bestelling geplaatst, tellen deze punten mee?

Oude bestellingen tellen helaas niet meer mee. Alle orders die na 19 juni zijn geplaatst worden meegeteld.

Ik heb nog Wonder Points tegoed op het oude systeem, krijg ik die terug?

Ja, alle punten van onze oude systeem worden weer teruggezet. Je dient eerst wel in te loggen om je tegoed te zien.

 

Mochten verder nog vragen zijn over Wonder Points, neem gerust contact met ons op!

We wensen jullie allemaal veel plezier bij het verzamelen en inwisselen!