• Lorem ipsum

Wonder Points (of WP's) is onze manier om dankbaarheid te tonen aan trouwe klanten die Little Wonderland ondersteunen op weg naar een nog betere plek om Aziatische cosmeticaproducten te kopen. We horen talloze succesverhalen van onze klanten tegen individuele huidproblemen en we geloven dat de dagelijkse huidverzorgingsroutine hun algehele welzijn en zelfvertrouwen verbetert. Daarom willen we jouw inspanningen belonen en je ondersteunen op zoek naar jouw eigen huidverzorgingsroutine. We hopen dat je veel plezier beleeft aan je Wonder Points! :)

(updated: 19 okt 2019)

Hoe werkt dit?

Het is heel eenvoudig, voor elke € die je uitgeeft ontvang je 1 Wonder Point. Deze punten kun je inwisselen voor kortingsbonnen of geschenken. 
Soms geven we speciale aanbiedingen zoals dubbele WP-evenementen, volg ons op social media en abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. 

 

Bij LW zijn er kamers vol verrassingen.
Hoe je die kamers binnenkomt, hangt af van welke sleutel je hebt. Hoe zeldzamer de sleutel is, hoe meer verassingen je krijgt. 
De 4 soorten sleutels zijn: Bronze Key, Silver Key, Gold Key en Diamond Key. 

 

Dus hoe krijg ik de sleutel?

Als je aan alle vereisten voldoet, ontvang je automatisch de sleutel in jouw mailbox. Welke sleutel je ontvangt, is afhankelijk van jouw loyaliteit en hoeveel je bij LW heeft uitgegeven. 

 

Wat zijn de voordelen van elke sleutel?

Elke sleutel heeft verschillende verrassingen, hoe zeldzamer de sleutel, hoe meer verrassingen.
Dit kunnen exclusieve kortingen, gratis producten, vroege toegang tot grote sales, het testen van de nieuwste producten voordat deze beschikbaar in de LW-shop zijn, enzovoorts. 
De verrassingen veranderen zo nu en dan, maar elke sleutel heeft vaste voordelen. Zie hieronder de verschillen en hoe je ze kunt krijgen.

  
Bronze KeySilver Key
Begin hierTotaal € 200+ besteed, binnen één jaar
€1 = 1 Wonder Point€1 = 1.2 Wonder Point
  
  
Gold KeyDiamond Key
Totaal € 400+ besteed, binnen één jaarTotaal € 900+ besteed, binnen één jaar
€1 =1.5 Wonder Point€1 = 2 Wonder Points

 

Wanneer begint het?

Het begint bij het moment dat je jouw account registreert in onze winkel. 
Elk jaar in januari wordt ons systeem gereset en daarom wordt alles opnieuw gestart.

 

Jouw Wonder Points zijn wat geld waard.
Als je eenmaal genoeg Wonder punten hebt verdiend, kun je deze inwisselen voor verschillende gratis geschenken.

 

Hoe wissel ik mijn Wonder Points in?

Je kunt naar het menu Wonder Point gaan door linksonder op de roze knop 'Wonder Points' te klikken.

  
Stap 1. Zorg ervoor dat je bent ingelogd en klik vervolgens op de knop 'Wonder Point' linksonder op onze site.  Stap 2. Er verschijnt een venter. Klik nu op 'Redemption Catalog'. Stap 3. Kies jouw geschenk en bevestig het door te klikken op de knop 'Ok, Please Proceed'.
     
  
Stap 4. Gefeliciteerd, je hebt zojuist de kortingscode gekregen. Klik op de code om deze te kopiëren. Stap 5a. Plak de kortingscode die je zojuist uit stap 4 hebt gekopiëerd in het veld 'Kortingscode' en klik op 'Toepassen'. Dat is het.   Stap 5b. Als je een gratis product hebt gekozen, moet je het product eerst aan de winkelwagen toevoegen. Daarna plak je de kortingscode die je zojuist ontvangen hebt in het veld 'Kortingscode' en klikt op toepassen. Het product is gratis. 

 

 

Heb je nog steeds vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Bekend probleem:

19 okt: Afronden van wonder point, een bug is al gemeld dat het punten niet naar boven worden afgerond. Wanneer een product €9,95 kost, ontvangt de klant 9 wonder points.