Wonder Points (of WP's) is onze manier om dankbaarheid te tonen aan trouwe klanten die Little Wonderland ondersteunen op weg naar een nog betere plek om Aziatische cosmeticaproducten te kopen. We horen talloze succesverhalen van onze klanten tegen individuele huidproblemen en we geloven dat de dagelijkse huidverzorgingsroutine hun algehele welzijn en zelfvertrouwen verbetert. Daarom willen we jouw inspanningen belonen en je ondersteunen op zoek naar jouw eigen huidverzorgingsroutine. We hopen dat je veel plezier beleeft aan je Wonder Points! :)

 

Een paar kleine regels

  • De punten voor het maken van een aankoop worden na 5 werkdagen goedgekeurd.
  • Jouw punten zijn onbepaalde tijd geldig.
  • Zodra je jouw verjaardag is ingesteld, kan deze niet worden gewijzigd. We raden aan om je echte geboortedatum te gebruiken ;)
  • Heb je ons aan een vriend(in) aanbevolen? Hij / zij dient minimaal € 50,- uit te geven om jouw beloning van 100 WP's te ontvangen. De beloning wordt binnen 5 werkdagen goedgekeurd. Mits je de beloning niet terug ziet in je panel, aarzel dan niet om ons te contacteren via e-mail of social media. :)

 

Let op! Bij het inwisselen van WP's voor gratis producten, krijgt u een code waar u 100% korting krijgt op het product. U dient daarom eerst het product in uw winkel wagen te stoppen. Is het product uitverkocht? Neem dan contact met ons op.