• Lorem ipsum

 

Little Wonderland is een van de grootste in Europa gebaseerde online retailer van Koreaanse cosmetica. Sinds het begin is het ons doel om het wonder van Koreaanse cosmetica te verspreiden en het gemakkelijk beschikbaar te maken voor klanten in de Europa. Het feit dat we aanzienlijk zijn gegroeid binnen slechts 3 jaar laat zien dat we op het goede pad lopen. In onze ervaring is K-Beauty nog steeds in haar babyschoenen en heeft het hoogtepunt op de wereldmarkt nog lang niet bereikt. Het is nu een goede moment om je eigen Koreaanse Beauty Store te starten.

In de afgelopen paar jaar hebben we nauwe relaties opgebouwd met verschillende bekende K Beauty-producenten, wat ons de mogelijkheid biedt om een verscheidenheid aan merken aan te bieden. Door de grote hoeveelheid volume die wij afnemen bij de producenten, kunnen wij ook voor u een zeer interessante prijs aanbieden.

Ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van deze snelgroeiende markt?

Registereer je dan snel op onze groothandel platform. Het is een site bedoelt voor bedrijven, KvK nr. is vereist.

LW Wholesale

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op: [email protected]

 

ps. We begrijpen dat de meeste startups graag risico's willen minimaliseren. Naast onze zeer interessante groothandel prijzen, accepteren we ook bestellingen voor kleinere hoeveelheden en bieden we indien nodig adviezen.