• Lorem ipsum

Urang

Geen producten gevonden...
Urang

Urang is een gerenommeerd skincare merk met een verhaal dat een inspiratie is voor velen. Het merk Urang is door Jina Lee gesticht. Voordat ze Urang oprichtte, werkte ze bij een farmaceutisch en biochemisch bedrijf. Ze gebruikte tijdens haar zwangerschap verschillende huidverzorgingsproducten, en kreeg op die manier aandacht voor de verschillende ingrediënten die ze tegenkwam in cosmetica en skincare.

Zo leerde ze hoe bepaalde ingrediënten in cosmetica irriterend, of zelfs schadelijk kunnen zijn voor de huid, en begon ze met het bestuderen van de formules en de ingrediënten achter skincare. Ze had een passie voor natuurlijke ingrediënten die ook daadwerkelijk goed waren voor de huid. Zo ontstond het huidverzorgingsmerk Urang

Urang Pink Everlasting Ampoule

Bij het lancering van Urang had ze voor het merk geen duidelijke commerciële richting in gedachten, zoals dat bij de meeste grootschalige cosmeticabedrijven wel het geval is. Haar richting was haar passie, en haar passie was het delen van de beste biologische huidverzorgingsproducten met een uitstekende kwaliteit. Het merk handelt dan ook nog steeds uit een oprechte voorliefde voor werkzame, kwalitatief hoogstaande huidverzorgingsproducten, altijd zonder parfum. 

Neem de populaire Pink Everlasting Ampoule van Urang, die zijn mooie roze-rode tint niet aan kunstmatige kleurstoffen te danken heeft, maar aan de natuurlijke toevoeging van vitamine B12. Of de UrangGlow Oil Serum, waarmee je een intensieve dosis aan biologische oliën zoals zonnebloem en jojoba aan je huid geeft. Het serum verheldert en herstelt de huid, zodat de jeugdige glow terugkomt. 

De beste biologische ingrediënten

Haar hobby veranderde in haar werk, en Urang is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde skin care brand. De producten worden geformuleerd met de allerbeste biologische ingrediënten, en zijn perfect voor ieder huidtype. Er zijn geschikte huidverzorgingsproducten voor alle leden van het gezin, en ook voor de veganistische consument is er een verzorgingslijn die volledig vrij is van bestanddelen van een dierlijke oorsprong.

Urang kopen bij Little Wonderland

Benieuwd naar de gerenommeerde, biologische skincare van Urang? Verwen jezelf bijvoorbeeld met de weldadigheid van het Vitamin Oil Serum, een lichte maar krachtige blend van heilzame oliën die huidveroudering aanpakken, boordevol vitaminen en linoleenzuren. Bestellingen die op werkdagen vóór 22:00 worden geplaatst, verzenden we nog dezelfde dag. Als je voor meer dan 40 euro bestelt, krijg je van ons een sheet masker cadeau.