• Lorem ipsum

Sally's Box

€2,99
tijdelijk uitverkocht
Hydrateert, verzacht en verbetert de huidtextuur Lees meer
Voor 22:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Tijdelijk uitverkocht
Sally's Box Loverecipe Peach Mask
Toegevoegd aan winkelwagen
Sally's Box
Loverecipe Peach Mask
Hydrateert, verzacht en verbetert de huidtextuur
€2,99
Sally's Box

Sally’s Box is ontwikkeld om jou elke dag mooier te maken. De hydraterende formules en modieuze verpakkingen geven een kleurrijke blijdschap aan jouw dagelijks leven. Sally’s Box geloof in de kracht van water. Daarom zijn alle producten gebaseerd op Moisture technologie die jouw huid elke dag weer diep hydrateert.

Sally’s Box maskers

We ervaren allemaal wel eens huidproblemen. Sally’s Box gelooft dat er één oplossing is om ze allemaal op te lossen: moisturizen. Daarom brengen alle producten van Sally’s Box een frissere en fundamentele oplossing voor al jouw huidproblemen. Dus klaar met tijdelijke en oppervlakkige oplossingen.

Hoe biedt je je huid een betere hydratatie dan door een sheet mask te gebruiken? Sally’s Box heeft verschillende hydraterende gezichtsmaskers die ieder ook een extra ingrediënt hebben voor een speciale werking. Zo biedt Sally’s Box Delight Collagen Hydrogel Mask een diepe hydratatie voor een vermoeide en uitgedroogde huid. De extra aanvulling van collageen helpt bij het verbergen van ouderdomslijntjes. Sally’s Box Delight Panthenol Hydrogel Mask heeft als extra actieve ingrediënt panthenol. Panthenol is aanwezig in levende cellen en speelt een rol bij het leveren en vasthouden van vocht in de huidweefsels. Door zijn krachtige hydraterende effect werkt het zelfs als verlichting van ernstige droogheid en de gevolgen ervan, zoals schilfering en jeuk.

Sally’s Box Moisture technology

Onze huid veroudert met de jaren. En omdat we in moderne steden leven met nieuwe externe factoren zoals luchtvervuiling, UV-straling en steeds hogere temperaturen, wordt het veranderingsproces nog eens extra versneld.

Water is de bron van al het leven. Sally’s Box vindt het dan ook niet raar dat 70% van de aarde bedekt is met water, net zoals water 70% is van het menselijk lichaam. Daarom helpt Sally’s Box jou met de kracht van onderzoek en speciale moisturizing technologieën om je natuurlijke schoonheid te behouden. Zelfs in vervuilende omgevingen.

Sally's Box kopen in Nederland

Probeer de unieke hydraterende huidverzorging van Sally’s Box, en krijg een prachtig verzorgde huid. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan verzenden wij je bestelling nog diezelfde dag! Bij elke bestelling ontvang je gratis samples, en boven de €40,- ontvang je ook nog eens een gratis sheetmasker.